Samsung планира да пусне своя флагман смартфон Galaxy S8 на 29-ти март, но, както обикновено, ние видяхме как ще изглежда той доста по-рано. С всяко следващо изтичане на информация, снимки и видоклипове, ефекта “Wow!” се губи и на 29-ти март единственото, което ще се случи е главният изпълнителен директор на Samsung да покаже официално устройството.

Днес можем да ви покажем нова снимка, благодарение на Slash leaks, която показва някои промени в познатия Galaxy дизайн, които ще дойдат с новия флагман. Виждаме новия екранен Home бутон и по-добър изглед на ултра тънките горни и долни рамки, които са станали наистина минимални, заради премахването на физическия бутон.

На гърба на Galaxy S8 Plus, виждаме допълнителен сензор, точно до камерата, което явно ще представлява четеца на пръстови отпечатъци. Според Sammobile, това може да бъде и физически Home бутон, но едва ли има истина в това твърдение. По-скоро сензорът може да служи за навигиране в менютата на Android.

Разбира се, съществува и възможност сензорът на пръстови отпечатъци да е вграден в екрана, но това ще разберем със сигурност на 29-ти март.

 

 

Прочетете и това: Mercedes-Benz отзовава над 300 000 автомобила, заради 35 случая на самозапалване

Тагове: