Samsung потвърди официално датата за премиера на своите нови Galaxy флагмани. Тя ще се случи на 11 февруари, когато в Сан Франсиско ще се проведе специалното Galaxy Unpacked събитие.

Очевидно става въпрос за телефоните от серията Galaxy S11 – или пък Galaxy S20 според това, кого питате, – но езикът, който Samsung използва в своята покана, говори за още нещо. В нея се споменават “нови иновативни устройства, които ще дадат облика на следващото десетилетие мобилни изживявания“. Това подсказва, че в Калифорния ще получим нещо повече от обичайните флагмани.

Възможно ли е на сцената да видим следващия гъвкав телефон на гиганта? Ами доста е възможно. Освен това подобна премиера може да даде на корейската компания солидна хайп вълна, с която да започне Mobile World Congress само седмица по-късно.

Разбира се, като си припомним колко проблематичен беше дебютът на оригиналния Galaxy Fold, не можем да виним компанията, ако реши да задържи максимално неговия наследник. Имайки предвид, че се очаква второто поколение Galaxy Fold да използва здрав, но гъвкав стъклен екран, чиято изработка отнема време, възможно е в Сан Франсиско да не видим апарата.  

Виж още: Не се шегуваме: Sony ще покаже достъпен 8К телевизор на CES

Тагове: