Корейският гигант Samsung представи новите Galaxy A71 и Galaxy A51, най-новите попълнения в Galaxy A серията.

И двата телефона разполагат с подобрени функции: по-издръжлива батерия, която да бъде в крак с натоварения начин на живот; по-интелигентна камера, която да помогне да уловите света около себе си и Инфинити-О дисплей, осигуряващ непрекъснато визуално изживяване.

Galaxy A71

„Радостни сме да добавим към успешното портфолио продукти от серията Galaxy A моделите Galaxy A71 и Galaxy A51. От пускането на серията Galaxy A през миналата година, тя се превърна в една от най-обичаните смартфон серии. Новите A71 и A51 продължават да предлагат най-важните иновации, които хората обичат“, сподели Кирил Николов, официален представител на Samsung България. „Знаем, че хората искат устройство, което изглежда добре, издържа дълго и улавя всяко изживяване в реално време и ние сме горди, че продължаваме да осигуряваме тези нужди с най-новите Galaxy A устройства.“

Виж още: Новогодишна порция любопитни PlayStation 5 слухове

По отношение на камерата говорим за основна, ултраширока, макро и камера за дълбочина на изображението в съчетание с интелигентни функции. Това е валидно както за Galaxy A71, така и за Galaxy A51.

Основната камера прави впечатляващи изображения с 64-мегапикселовата камера в Galaxy A71 и 48-мегапикселовата камера в Galaxy A51. Макро камерата доставя изображения с кристален фокус и детайлност, а камерата за дълбочина помага обектите в кадър да изпъкнат с помощта на Live Focus ефекти.

Galaxy A51

И още, с функцията Super Steady Video можете да снимате гладки и стабилни видеа при почти всякакви условия. Super Steady Video премахва вибрациите на камерата, без значение дали снимате видео на движещ се обект или се движите с устройство в ръка. Дори когато тичате, катерите се или преследвате вашите домашни любимци, Super Steady Video ще ви помогне да уловите моментите по перфектен начин.

Цената на двете устройства ще бъде съответно 719 лева за A51 и 919 лв. За A71.

ВИДЕО:

Тагове: