От доста време циркулират слуховете за дългоочакваната серия смартфони Samsung Galaxy S22. Вече видяхме възможните опции за дизайн на задните камери, съхранение и цветове и предполагаемата цена от гамата S22, а сега имаме още информация за възможната схема за именуване на серията флагмански смартфони.

Според ново твърдение Samsung вече са започнали подготовката за премиерата на серията S22. Китайският вариант на телефона, който може да се предлага с номер на модела SM-S908U, вече беше забелязан на уебсайта на Samsung.

Там виждаме профилите на стандартния Galaxy S22, като и на Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra, въпреки че маркетинговото име на последния може да бъде променено на Galaxy S22 Note. Въпреки че страницата не разкрива нищо, това е ясен знак, че Samsung са започнали подготовката за дебюта на апаратите.

Освен че е забелязан на уебсайта на Samsung, предполагаемият Samsung Galaxy S22 Note бе видян и на уебсайта за сравнителни анализи Geekbench. Вариантът, който се появи в Geekbench, е с новия Snapdragon 8 Gen 1 SoC вариант, който успява да постигне едноядрен резултат от 1219 и общ резултат от 3154.

Що се отнася до спецификациите на Samsung Galaxy S22 Ultra или S22 Note, ако искате да го наречете така, телефонът ще се отличава с познат квадратен дизайн тип Note и дори ще има слот за S Pen. Задните му камери ще бъдат в четворна конфигурация от 108MP + 10MP + 10MP + 12MP настройка.

За щастие не е нужно да чакаме много, за да се потвърдят слуховете. Предишни изтичания на информация предполагат, че новият флагман на Samsung пристига през втората седмица на февруари, като предварителните поръчки започват в същия ден на събитието Unpacked.

Снимки: LetsGoDigital

Виж още: Galaxy S22 Ultra със Snapdragon 8 Gen 1 посети известен бенчмарк

Тагове: