Samsung обяви, че компанията работи с Calm, която от своя страна стои зад приложение номер 1 за сън, медитация и релаксация с над 40 милиона сваляния, което дава на потребителите безпроблемен достъп до услугата чрез Samsung Health.

Идеята на корейския гигант, разбира се, е да увеличи своя ангажимент и да подобри цялостното благосъстояние на потребителите - психически и физически.

От старта си през 2013 г. Samsung Health се превърна в цялостно решение за здравето на хората. Към днешна дата въпросното е с повече от 60 милиона активни потребители на месечна база. Приложението включва интерактивни функции за здраве и психическа грижа в широк спектър от устройства на Samsung и дори такива, създадени от алтернативни фирми. Чрез интегрирането на Calm в платформата на Samsung Health, Samsung предоставя на потребителите лесен и интуитивен начин за справяне с ежедневния стрес.

С тази интеграция чрез Samsung Health потребителите се възползват от безпроблемно изживяване с бърз достъп до любимите си програми за размисъл, медитация на своите смартфони, както и чрез използването на новия Galaxy Watch Active за сесии на медитация, пауза и проследяване на нивата на стрес след края на всяка от тях.

Имате нов геймърски лаптоп? Ето четири актуални игри, с които максимално ще му се изкефите! (ВИДЕО)