Корейският гигант Samsung обяви с днешна дата, че Galaxy Watch е отличен за “Най-добър смарт аксесоар“ на ежегодните Global Mobile Awards (Glomo Awards) на Световния мобилен конгрес 2019 (MWC).

Galaxy Watch съчетава най-доброто от Galaxy екосистемата на Samsung с дълъг живот на батерията и LTE свързаност. Той е повече от всякога прилича на "истински" часовник предлагащ OLED дисплей, покрит с удароустойчиво стъкло. Часовникът е и водоустойчив. Управлението се извършва чрез тъчскрийн и със завъртания на ринга около циферблата.

Операционната система традиционно е Samsung Tizen. Както споменахме смарт часовникът разполага с LTE свързаност, което му позволява автономна работа. Животът на батерията е над 80 часа с едно зареждане, благодарение на оптимизациите на Samsung.

Прочее, чрез Galaxy Watch можете да следите вашето ниво на стреса, което ще ви помага с упражнения за дишане, чиято идея е да ви успокои и фокусира. Усъвършенстваното следене на съня предлага мониторинг на всички фази на спането, включително РЕМ цикли, което ще ви помогне да оптимизирате съня си и да си отпочинете подобаващо.

Тагове: