Вече видяхме някои изтичания на информация за серията Samsung Galaxy S24, въпреки че се очаква телефоните да бъдат пуснати на пазара едва през следващата година. Сега друга ранна новина може да разкрие ключова подробност, свързана със селфи камерата.

Сайтът GalaxyClub съобщава, че серията Galaxy S24 ще се придържа към 12 МР селфи камера. Изданието специално добавя, че S24 Ultra също ще получи 12 MP камера. Така че тези, които се надяват на завръщане към 40 MP предна камера на S22 Ultra, може да останат разочаровани.

Уебсайтът също така твърди, че Samsung иска да запази изрязаните отвори за поместване на сензора колкото е възможно по-малки. Това предполага, че не трябва да очакваме по-големи 12 MP сензори, които биха били в състояние да осигурят по-ярки снимки с по-малко шум.

Това не означава, че няма да видим по-добри резултати при селфитата, тъй като Samsung може да подобри качеството на снимките и видеоклиповете чрез настройка на софтуера и процесора. Въпреки това звучи така, сякаш не трябва да очакваме драматичен ъпгрейд през следващата година.

Снимка: Unsplash

Виж още: Galaxy S24 Ultra може най-накрая да настигне бързозареждащите се телефони от 2020 г.

 

Тагове: