Страхотни новини за всички Huawei потребители! Водещата международна технологична компания съобщи, че приложението на Evrotrust, лидер в сферата на удостоверителните услуги и електронните подписи, вече е достъпно в Huawei AppGallery.

Huawei AppGallery е официалната платформа на Huawei за мобилни приложения и игри. Компанията непрекъснато увеличава портфолиото от услуги, налични в AppGallery, с цел да предостави най-добрите решения на пазара. С публикуването на приложението Evrotrust, Huawei дава на потребителите възможността да използват своите устройства за безопасни, удобни и надеждни електронни подписи и удостоверителни услуги от най-високо ниво.

Основните функционалности на приложението на Evrotrust в Huawei AppGallery включват:
1. Дигитална идентичност: Evrotrust предоставя сигурен и лесен метод за електронна идентификация само с мобилно устройство. Тази услуга дава достъп на потребителите до широка гама електронни услуги в сфери като публична администрация, бизнес, образование, здравеопазване и други.

2. Квалифицирани електронни подписи: Потребителите могат лесно да получат достъп и да започнат да подписват със свой квалифициран електронен подпис директно от приложението на Evrotrust. Подписвайте документи сигурно и легално, със същата правна стойност както подпис върху хартия.

3. Интуитивен интерфейс: Приложението е проектирано с акцент върху потребителското удобство, гарантирайки изключително лесно използване.

Потребителите с устройства на Huawei могат да намерят приложението на Evrotrust в Huawei AppGallery в категория Business или като използват вградената търсачка.

Константин Безуханов, Изпълнителен директор в Evrotrust, сподели: "Радостни сме да станем част от семейството на Huawei AppGallery и да предоставим лесен достъп на потребителите на Huawei до нашите сигурни и надеждни удостоверителни услуги. Партньорството с Huawei e израз на стремежа на нашите две компании да търсят и подкрепят иновации за най-високо ниво на защита, осигурявайки им интелигентни решения, които подобряват тяхното ежедневие".

Снимки: Huawei