На Световния мобилен конгрес (MWC 2023), който наскоро се проведе в Барселона, смарт часовниците на Huawei, включително HUAWEI WATCH Buds и HUAWEI WATCH GT Cyber, привлякоха вниманието на глобалните медии и гости и спечелиха 16 авторитетни медийни награди за своя дизайн и функционалности. Тези награди отразяват световното признание за опита на Huawei в областта на носимите устройства и позициите на компанията международния пазар.

Здравословният живот е по-лесен благодарение на новите възможности на смарт часовниците

Новият модел HUAWEI WATCH Buds интегрира TWS слушалки и смарт часовник и спечели 8 медийни награди за своя новаторски дизайн. Той грабна вниманието с 2 в 1 изживяването, което изглежда извадено от футуристичен филм, и предизвика желание у всички посетители да го изпробват. Като първия в индустрията смарт часовник с магнитен отварящ се капак и дизайн с вградени слушалки HUAWEI WATCH Buds обединява TWS слушалките и смарт часовниците в изящно устройство за носене и решава проблема със забравянето или загубата на TWS слушалките по време на ежедневна употреба. Слушалките поддържат технологията за адаптивна идентификация, която автоматично настройва левия и десния аудио канал при носене и интелигентно адаптира най-доброто качество на звука за различните структури на ушния канал в реално време. Разширената област за сензорни контроли позволява удобен и коректен достъп до множество функции само чрез докосване.

Световно признатата медия Phone Arena сподели за часовника: "Huawei проправя нови пътища и точно както първите сгъваеми телефони HUAWEI Watch Buds са продукт с потенциал да предефинира това, което познаваме като смарт часовник/слушалки днес!". След три години изпитания 2 в 1 дизайнът прескача границите между различните типове устройства, интегрирайки техните функции, за да отбележи ново начало в сферата на интелигентните носими устройства. Преобразявайки потребителското изживяване, с това устройство Huawei продължава да носи иновации и вдъхновение на пазара на носимите смарт устройства.

Създаден за любителите на модата, HUAWEI WATCH GT Cyber предлага уникалната възможност потребителите да променят корпуса на своите часовници в стил по свой избор. С тази иновативна идея HUAWEI WATCH GT Cyber спечели 8 медийни награди.

Посетителите бяха видимо развълнувани от новото изживяване, докато превключваха светкавично между различни корпуси и циферблати и осъзнавайки потенциала му да се комбинира с различни тоалети и стилове, давайки им възможност да изразят себе си по уникален начин.

Yanko Design, списание за индустриален дизайн, сподели: "Чувството е сякаш устройството е извадено от страниците за Meta дизайн". Trusted Reviews, световноизвестна технологична медия, коментира: "Huawei прави нещо наистина различно с Watch GT Cyber. Възможността не само да се сменя каишката, но и целият корпус без съмнение ще бъде популярна сред любителите на модата, а фактът, че е доста способен фитнес тракер, е бонус".

HUAWEI WATCH GT Cyber се предлага в три варианта: Urban, Sport и Elegant, демонстрирайки своето вярване, че е "Роден да бъде различен, свободен и без задръжки" пред целия свят. Неговите първи по рода си мобилно тяло Smart Movement и Quick-to-Change корпус са проектирани да отговорят на разнообразните нужди на потребителите по целия свят и желанието им за себеизразяване чрез модата.

В сферата на фитнеса и здравето Huawei продължава успешната интеграцията между хардуера и софтуера. Моделите, обявени през миналата година, като Huawei Watch GT 3 и Huawei Watch D, силно насърчават здравословния начин на живот чрез нови възможности. С иновации, като HUAWEI TruSeen™, HUAWEI TruSport™, HUAWEI TruSleep™ носимите устройства на Huawei предоставят професионално наблюдение на здравето и тренировките за потребителите в световен мащаб. Watch GT 3 Pro може да съставя и електрокардиограма, а Watch D, който от тази седмица се продава и на българския пазар, предлага едновременно кардиограма и измерване на кръвно налягане. Компанията се ангажира и занапред да продължава да интегрира възможностите и предимствата на софтуерните и хардуерните си услуги, за да осигуряват първокласно фитнес и здравословно изживяване на потребителите по целия свят.

Снимки: Huawei