Всички знаем за безспорния успех на Sony WH-1000XM3 и WF-1000XM3. Тези топ модели обаче са и на топ цена. С вчерашна дата компанията представи слушалки, които притежават някои от най-добрите качества на по-скъпите си „роднини“, но на доста по-примамлива цена.

Sony WH-CH710N

Компанията не споменава ясно дали моделът използва същата адаптивна технология за шумопотискане като WH-1000XM3, но със сигурност и да има разлика, тя няма да е осезаема за обикновения потребител. Слушалките притежават Dual Noise Sensor Technology, която „наблюдава“ обкръжението ви и според него контролира нивото на шумопотискане.

Микрофоните, които осигуряват тази функция, работят и в обратна посока. Ambient Sound режимът ви позволява да чувате всичко около вас, все едно не носите слушалки, без да се налага да спирате напълно музиката.

Sony са оценили живота на батерията на 35 часа. Когато той най-после свърши, технологията за бързо зареждане предоставя 1 час слушане на музика при 10-минутен заряд. Портът е USB Type-C, а освен това е налично и NFC свързване. Цената на слушалките ще е $200.

Sony WF-XB700

Ако трябва да направим аналог с останалите продукти от Extra Bass серията на Sony, то тези слушалки обещават мощни и дълбоки баси, които не са за сметка на останалите компоненти. 12-милиметровите драйвери подкрепят тази мисъл.

Самите тапи са с 9 часа живот на батерията и още 9 могат да бъдат добавени от кейса. Налична е и гореспоменатата технология за бързо зареждане на Sony. Дизайнът също е необичаен. Компанията го нарича Tri-hold, защото тапите осъществяват контакт с ушите ви на 3 различни места, което предлага по-стабилно захващане.

С тях спокойно може и да се тренира, понеже притежават IPX4 сертификат, което означава, че са устойчиви на дъжд и пот. За момента липсва информация кога ще започнат доставките, но цената за предварителна поръчка е $130.

Вижте още: Цената на PS5 изтече посредством няколко търговци

Тагове: