Теленор обяви, че от днес предлага услугата "Върни и вземи", чрез която потребителите могат да получат ваучер в замяна на стар смартфон. Ваучерът може да се използва при закупуване на ново смарт устройство – телефон, таблет или аксесоар от предлагания в Теленор асортимент.

С услугата „Върни и вземи“ можете да посетите магазин на Теленор и да получите предложение за изкупуване на използван смартфон. В зависимост от състоянието на устройството, неговата марка, модел и година на производство получавате предложение за цена на изкупуването му и ако сте съгласни с предложеното, ще получите ваучер за договорената стойност.

Той може да се използва като платежно средство за покупка на нов смартфон, таблет или аксесоар от предлаганите в магазините на Теленор марки и модели. Всеки клиент може да предложи за изкупуване неограничен брой устройства, като за всяко от тях получава отделен ваучер.

Той се предоставя под формата на електронен код, който получавате чрез SMS на посочен от вас телефонен номер. След получаване на електронния код ваучерът може да се използва веднага или по–късно както за покупка на устройство в брой, така и като част от предплащане по договор за лизинг.

За момента услугата „Върни и вземи“ се предлага единствено в магазинната мрежа на Теленор и е валидна за всички потребители – физически лица, независимо дали са клиенти на оператора или не.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор има на www.telenor.bg, на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.