Лятото неминуемо крачи към своя край, но ние още не сме готови да приберем банските в гардероба. След традиционната отпуска през август идва ред на почивните дни през септември, които обичайно оползотворяваме на море в Гърция. Единственото по-тъжно от това да изгориш на телефон (да, случвало ни се е) е иконката за батерията му да се оцвети в червено точно когато си решил да си правиш селфита с коктейли на плажа или пък подводно видео в морето. Връщането до хотела не е опция – все пак часовете на плажа са преброени, да видиш как телефонът ти умира в ръцете ти – също. За да не изпадате в такава патова ситуация, ви предлагаме да разгледате селекцията ни от зареждащи устройства, които ще се погрижат телефонът ви да бъде на 100% готов за подвизи по всяко време. Всички са налични на DICE.bg.

 

Преносима външна батерия с 3 USB изхода и технология за бързо зареждане

Външната батерия е нещо, без което не излизаме от къщи, независимо дали ни чака дълъг работен ден или продължително мързелуване на плажа. Нашият избор е Anker PowerCore+ 26800 mAh Qualcomm Quick Charge 3.0. Основното ѝ предимство е, че може да се презарежда два пъти по-бързо, отколкото други преносими външни батерии, когато се зарежда със зарядни за електрическа мрежа с висока мощност. Батерията осигурява универсално зареждане с пълна скорост за устройства, които не поддържат бързо зареждане до 2.4 А на порт. Системата за безопасност гарантира защита от пренапрежение и късо съединение и контролира температурата. Устройството е съвместимо с всичко модерни мобилни устройства. Трите USB изхода предоставят възможност за зареждане на до 3 смартфона едновременно.

 

Пад за безжично захранване за QI-съвместими устройства

Anker PowerPort Wireless 10W Wireless Charging Pad ни спечели заради минималистичния си дизайн, съчетан с режим на бързо зареждане. Компактната конструкция заема минимално пространство, а противохлъзгащата се подложка поддържа устройствата сигурни. LED индикаторите отчитат статуса на зареждане и не се изключват, когато зареждането приключи. Падът може да “пълни” батериите на следните телефони: Samsung Galaxy S10, S10 Plus, S9, S9 Plus, S8, S8 Plus, Note 8, Note 9, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, iPhone X/XS/XS Max, iPhone 8, iPhone 8 Plus, както и всички съвместими устройства с технология за безжично зареждане.

 

Сгъваем соларен панел

Anker PowerPort Solar Lite 2 Ports с PowerIQ е най-практичната джаджа за тези от вас, които прекарват часове в планината или на плажа, тъй като използва директната слънчева светлина, за да покачи процентите в батерията на телефона или камерата ви. Специалната PowerIQ технология на Anker позволява възможно най-бързото зареждане на вашия смартфон. Интелигентният чип веднага разпознава свързаното към него устройство и оптимизира най-високата допустима скорост на зареждане. Сред останалите достойнства на този соларен панел са, че е компактен (28х16 см затворен и 48х28 см отворен), лек, мощен (15 W) и ударо- и водоустойчив. Последното го прави верен другар за всяка почивка независимо от местоположението и климатичните условия.

Захранване за електрическата мрежа с USB изход и технология за бързо зареждане

 

Събуждате се в първата сутрин от ваканцията си, протягате ръка към телефона си и виждате, че батерията му е паднала под критичния минимум от 20%. Дишайте! Не е необходимо да пристъпвате нервно около контакта в очакване процентите да се вдигнат. Тук на помощ идва Anker PowerPort+ 1 Quick Charge 3.0 - захранване за електрическата мрежа с USB изход, което ще зареди телефона ви до 80% за 35 минути – 4 пъти по-бързо от стандартните зарядни устройства! Докато си вземете душ и облечете банския, смартфонът ви ще бъде готов за подвизи. Като бонус може да отчетем факта, че Qualcomm Quick Charge 3.0 е с 38% по-ефективен от предходната версия Quick Charge 2.0. Сгъваемият щепсел, компактният размер и международната съвместимост на напрежението (AC 100-240V) го правят неизменим спътник за всяко пътешествие. Сред съвместимите устройства с бързо зареждане попадат Galaxy S7 / S6 / Edge / Edge Plus, Galaxy Note 4/5/Edge, LG G4, LG G Flex2, Nexus 6, HTC One A9 /M9, Droid Turbo, Xperia Z3 / Z3 Компактен / Z3 Tablet Compact / Z4 Tablet и много други.

 

Безжичен блутут спикър със светлинни ефекти за мобилни устройства

След като имаме всички необходими устройства, които ще се погрижат никога да не оставяме смартфона си без батерия, идва ред на забавлението! Тук, без да се замисляме, избираме Anker SoundCore Flare – безжичен блутут спикър, който предоставя революционно аудио изживяване с усилен бас и светлинно шоу. Пълнообхватните драйвери и туптящите басови радиатори осигуряват интензивен 360-градусов звук. За качественото аудиовизуално изживяване допринасят и LED фазите, които пулсират с ритъма на музиката, която сте избрали. Flare е първият говорител, който използва новото приложение Soundcore – прост, но мощен софтуер, който позволява пълното персонализиране на звук и светлина чрез смартфон или таблет. Ако желаете да умножите интензивността, можете да сдвоите 2 високоговорителя едновременно. Спийкърът разполага с Bluetooth 4.2 технология и вграден микрофон за провеждане на разговори, а Aux портът ви позволява да включите и да възпроизвеждате от устройства без Bluetooth. Съвместим е с всички мобилни устройства с Bluetooth 4.2 и нагоре, както и с устройства с 3.5 mm stereo-jack изход. Anker SoundCore Flare разполага със стандарт IPX7 за водоустойчивост, което означава, че можете да си организирате качествено частно аудио-визуално шоу практически навсякъде.

Остава още малко лято, така че взимайте банските и джаджите и го оползотворете подобаващо. Желаем ви попътен вятър и пълни батерии!

Тагове: