Съвременните носими устройства почти винаги идват с функция за проследяване на съня, но повечето от тях са направени за възрастни. Това обаче е на път да се промени - с нов бебефон за носене, който обещава да следи съня на вашето бебе в реално време.

Докато няколко традиционни бебефона също предлагат проследяване на съня, Halo SleepSure е единствена по рода си лента, която се прикрепя към крака на вашето бебе от 0 до 18 месеца, за да проверява неща като пулс, температура на кожата и движение.

Устройството обещава персонализирани сигнали и ценна информация за съня, включително натрупване с времето на данни за съня, за да помогне на родителите да коригират средата за сън на бебето си с цел постигането на оптимален покой.

Не е пропуснат дори „режим в движение“, който ви позволява да проследявате съня на вашето бебе по време на возене с кола, разходка с количка или когато изпълнявате задачи и други приключения на открито.

Сега всичко се свежда до това колко комфортно се чувствате с това да закачите носимото устройство за вашето малко дете. Въпреки че Halo SleepSure има платнени ленти с регулируем механизъм за велкро ленти, някои хора може да не са много отворени към идеята за устройство, залепено за техните бебета, докато спят.

Компанията твърди, че е тествал SleepSure широко. „Почти всички запитани родители по време на тестовете съобщават, че SleepSure им е помогнал да се почувстват по-уверени в грижата за бебето си. И 90% смятат, че информацията, която SleepSure предоставя, може да им помогне да направят съня на своите бебета по-удобен“, твърди компанията.

Ако Halo SleepSure ви харесва, можете да го купите от януари 2023 г. чрез официалния сайт. Цената му е 249.99 долара и включва един монитор за носене с платнени ленти в три размера, една базова станция и инструкции как да сдвоите устройството с безплатното приложение Halo.

Снимка: Halo

Виж още: Разкрита e концепцията за първото в света съоръжение за изкуствени утроби