Преди броени часове Apple пуснаха първата публично достъпна бета-версия на новата операционна система iOS 12. Ако сте един от ентусиастите, които искат първи да се сдобият с най-новите свойства на iOS, можете да изтеглите бетата от официалния сайт на технологичния гигант.

Със сигурност има някои нови готини неща, които ще искате да пробвате. Ако притежавате iPhone X, ще можете да видите какво точно представлява Memoji. Всички останали потребители на Apple ще могат да се възползват от новото свойство Screen Time, което ви показва колко време прекарвате на устройството си. Също така хората, които инсталират бета-версията на iOS 12, ще видят как работи изцяло новата система за известия на операционната система.

Всеки потребител може да изпраща съвети или оплаквания до Apple относно работата на iOS директно през приложението Feedback Assistant. Така че, ако сте готови да се борите с различните софтуерни бъгове, преди да излезе официалната версия на iOS 12 (което ще се случи през есента), можете да започнете още сега, като цъкнете тук и изтеглите бетата.

Имаме само един съвет към вас, преди да го направите. Ако разполагате с някой по-стар iPhone или iPad, който не използвате всекидневно, по-добре инсталирайте iOS бетата на него. Но ако все пак решите да опознаете iOS 12 на единствения телефон, на който работите, не е лошо да направите резервно копие на всичките си данни. iOS 12 може много сериозно да прецака телефона ви… Да не кажете после, че не сме ви предупредили.

Тагове: