Получихме следното съобщение от щаба на Vivacom:

"Най-горещата оферта на VIVACOM през август е свързана с ексклузивния нов модел Samsung Galaxy Note 9. Световната премиера на дългоочаквания смартфон започна точно в 17:30 ч., като от 19:00 ч. днес до 23:59 ч. на 23.08.2018 г. всички настоящи клиенти на VIVACOM – физически лица, регистрирани във VIVAOnline, могат да направят предварителни поръчки за него.

Записването се извършва в онлайн форма на интернет страницата на VIVACOM. Всеки клиент, който заяви покупка на Samsung Galaxy Note 9 в брой, ще получи гарантирана отстъпка от 200 лева, ако върне стар смартфон, независимо от модела и състоянието му при доставката на заявеното ново устройство.

Притежателите на някои от моделите Samsung Galaxy Note3, Note3 Neo, Note4, Note8, които решат да ги заменят с най-новата версия на флагмана, ще получат отстъпка от 400 лева. Клиентите имат възможност да получат и допълнителна сума за своя стар апарат, след допълнителна оценка. Събирането на старите устройства ще се осъществява чрез куриера, който ще доставя на потребителите заявените от тях нови Samsung Galaxy Note 9. Всички условия на промоцията са публикувани на адрес www.bak2.bg.

Устройствата, заявени в периода на кампанията за предварително записване, ще бъдат доставяни след официалния старт на продажбите на Samsung Galaxy Note 9, на 24.08.2018 г до 16.09.2018г.

VIVACOM ще предлага пълната цветова гама от новия флагман, в която потребителите могат да избират между класическо черно, нежно лилаво и завладяващата нова комбинация от искрящо син телефон с жълт стилус."