На специална кръгла маса vivo представи стратегическото си развитие на българския пазар с акцент върху технологичните решения, които компанията развива в световен мащаб. Представителите от vivo подчертаха, че опитът на специалистите от всички локални пазари, на които брандът оперира, е от съществено значение за развитието на технологичните решения.

Фокус в кръглата маса бяха също наскоро представените в Китай иновативни модели мобилни устройства – смартфонът за игри iQOO 10 Pro и най-новото попълнение от серията сгъваеми телефони X Fold. Надграждайки предишното поколение, сгъваемият X Fold, разработен с елементи на аерокосмически алуминий в иновативната панта на устройството, въвежда мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 в комбинация с персонализиран защитен мобилен чип на vivo. Чипсетът използва 4-нанометров процесор с подобрена производителност и по-ниска консумация на енергия.

Моделът разполага с увеличен капацитет на батерията до 4600 mAh, което подобрява издръжливостта с над 20%, без да увеличава теглото на устройството. X Fold усъвършенства и изживяването на сгъваемия екран с двата си дисплея – външен и вътрешен, поддържащи 120 Hz честота на опресняване. За любителите на фотографията е разработена камера с подобрени оптични сензори в резултат на глобалното партньорство за изображения на vivo и ZEISS.

От бранда представиха на живо и водещия гейминг смартфон iQOO 10 Pro. Vivo затвърждава лидерството си в технологията за флаш зареждане с първата в света възможност за ултрабързо зареждане с 200 W. Чрез тази технология брандът променя парадигмата на смартфон индустрията, като представя батерия, която може да се зареди от изтощено състояние до 100% само за 10 минути.

Ултрабързото зареждане с 200 W прави своя дебют именно с пускането на новия iQOO 10 Pro гейминг смартфон. Той разполага още с новата мобилна платформа Snapdragon 8 Plus Gen 1, V1+ чипа за изображения на vivo, 2K HDR10+ екран за игри, както и стабилизирана система от камери. Устройството е налично в два цвята – класическото iQOO черно, както и характерното BMW Motorsport издание.

 

Вижте още: iQOO 11 5G идва в началото на декември с амбициите да бъде новият крал на геймърските смартфони