Очаква се Samsung да обяви серията Galaxy S23 в началото на февруари следващата година. Видяхме множество изтичания на информация за трите телефона в гамата и от тях Ultra е най-обсъжданото устройство поради слуховете, че има 200 MP основна камера. Предполагаем образец от камерата на новия сензор вече обикаля интернет. Последното изтичане на информация сравнява снимката с изображения, направени от Google Pixel 7 Pro и Galaxy S22 Ultra.

Сравнителната галерия, споделена от профила Ice Universe, показва увеличени и ръчно изрязани снимки на тиква. Той не споменава това, но най-вероятно предполагаемият семпъл на камерата на Galaxy S23 Ultra идва от основния 200 MP сензор.

В сравнение с Pixel 7 Pro и Galaxy S22 Ultra изображението на Galaxy S23 изглежда улавя повече детайли. Формата и текстурата на тиквата са по-добре дефинирани в снимката на S23 Ultra, докато Pixel 7 Pro и S22 Ultra изглежда ги изглаждат. Има и много очевидна цветова разлика между изображенията от телефоните на Samsung и тези от Pixel.

Въпреки това тези образци на снимки са отпреди няколко месеца и не можем да сме сигурни, че всъщност принадлежат на споменатите телефони, особено снимката S23 Ultra. Профилът, от който идва течът, също няма много точен опит, така че ви съветваме да подходите с леко недоверие.

Снимка: Unsplash

Виж още: Samsung отново е замесен в тайнствения нов чип на Google

 

Тагове: