В света на развлеченията феновете винаги ги обхваща голямо вълнение, що се отнася до сбъдването на мечтите им: такъв хайп се генерира около играта Cyberpunk 2077, визуалното пиршество, обещано ни от Денис Вилньов и Dune, а сега и покрай филмовата версия на едно от най-популярните гейминг заглавия - Uncharted. 2020 не беше благосклонна за премиери, епидемията измести и дори отложи по-голяма част от тях, а проектите, чийто етап беше все още на хартия, съвсем се изпълниха с неясноти. Но ето че създателите на Uncharted напомниха за себе си, като публикуваха в Twitter няколко тийзър снимки, а в коментарите феновете вече молят и за трейлър.  


Не можем да не отбележим, че качеството на визуализациите е много високо, има ги артефактите, които се превръщат в ключове, старинни статуи, както и подсказка с карта на света, водеща ни към сърцето на Африка.  
Това, което е известно до този момент, е, че по всяка вероятност ще видим Том Холанд в ролята на Нейтън Дрейк и Марк Уолбърг като Съли. Датата на премиерата би трябвало да е на 16 юли 2021.  

Снимки: Uncharted Movie

Виж още: Дебютният трейлър на филма по Uncharted може да дойде на The Game Awards 2020