Холивудската звезда Том Холанд ще връчва награда на тазгодишното издание на The Game Awards и имайки предвид, че той играе Нейтън Дрейк в предстоящия филм по Uncharted, възможно ли е на 10 декември да видим и трейлър на продукцията?

Въпреки че актьорът официално ще бъде на сцената само за една награда, вероятността бърз трейлър на филма по Uncharted да намери място в програмата изведнъж стана доста голяма. Нещо повече, имайки предвид, че първоначална реакция към филма не бе особено добра, форум като тази изглежда подходящо място да му се направи добра реклама.

Ключовата публика за филма по Uncharted са геймърите и наистина няма по-добър начин да ги спечелиш, от това да покажеш първия трейлър на лентата по време на The Game Awards – церемония, която милион геймъри ще гледат.  

Премиерата на филма по Uncharted трябва да бъде през юли 2021 г. и снимките вече приключиха. Обикновено именно 7-8 месеца преди премиерата на даден филм стартира неговата маркетингова компания и започват да се появяват трейлъри.

Разбира се, всичко това са спекулации и за момента нямаме реално потвърждение на трейлъра. Всъщност в минали години звезди от поредици като Avengers и The Fast and the Furious са излизали на сцената на наградите, без да покажат трейлър за нови филми с тези поредици.  

Снимка: Sony

Виж още: PlayStation 5 на екрана на GBA е нещо, което трябва да видите (ВИДЕО)

 

Тагове:
Още от Play