Xiaomi и Kaufland България обявиха старта на своето сътрудничество. То е ексклузивно и дългосрочно за двете компании и ще включва поредица от атрактивни предложения. Първото от тях е за лоялните клиенти, притежатели на Kaufland Card. Различни съвместни кампании до края на годината ще им предложат широка гама продукти, подходящи за всеки вкус, включително и тематични продукти за първия учебен ден и Коледа.

В рамките на 6 седмици, до края на месец юли, всички клиенти на Kaufland България, регистрирали своята Kaufland Card, ще се възползват от ексклузивни цени на 11 смарт уреда Xiaomi като активират определен брой точки от своите карти за лоялност.

Разнообразието от продукти, включени в първата обща кампания на двете компании, е насочено към нуждите на всеки „умен“ дом и всеки член на семейството – от безжични слушалки и рутер, през смарт гривна и електронен кантар, до охранителна камера, пречиствател за въздух, вертикална прахосмукачка или прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. За първи път в Kaufland България ще се предлагат електрически скутери и Air Fryer с иновативен дизайн.

Различните артикули от богатото портфолио на Xiaomi ще могат да се купуват с различен брой точки за активиране на купона с промоция от Kaufland Card. За всяка покупка на стойност от 5 лв. клиентите на Kaufland България получават 1 точка.

Вижте още: Xiaomi 12 – компактният флагман (ВИДЕО РЕВЮ)