След дебюта им към края на 2016 AirPods се превърнаха в истински хит не само за Apple, но и за цялата аудио индустрия. Специалистите изчисляват, че само през 2020 ще бъдат продадени 80 милиона копия от продукта. Трета генерация в края на 2019 само би увеличила това число.

Вече се появиха и слухове какво ще е новото при следващите AirPods. Първо изтече снимка, която се предполага, че е на новата кутия за зареждане. Новият вариант определено е по-широк и обемен от сегашния. Изводът е, че това е само китайска реплика, която обаче отразява бъдещия дизайн на Apple.

Друга информация, която обикаля интернет, е, че следващата генерация може да бъде налична в цели осем цвята. Три от почти сигурните цветове изглеждат бяло, черно и зелено. Очаква се още да бъдат добавени по-добра шумоизолация и водоустойчивост.

Това са само слухове, затова е по-добре да бъдат приемани с доза скептицизъм. Освен това Apple вече пуснаха обновен модел AirPods в началото на годината. При тях обаче ъпгрейдът бе съвсем малък, затова се очаква следващият да е по-значителен.

Вижте още: 3.1 саундбар системата, която докара 3D звука от киносалона… вкъщи!