Дали слушалките JBL Live 650BTNC предлагат най-добрия безжичен звук на пазара тази година? Със сигурност - не.
Дали активното им шумопотискане е най-най-перфектното? Трудно е да се каже. 
Защо тогава всички ги харесват и дори EISA им връчи тазгодишна си награда в категорията за потребителски слушалки с активно шумопотискане? Отговорът накратко е, че високата оценка идва, тъй като производителят се е справил със задачата да поднесе комбинация от високо ниво параметри в много хоризонти, доставяйки ги до потребителите на една доста прилична за всичко налично цена.

Слушалките имат много добър звук. Дизайнът им включва метални и пластмасови части, позволява да се сгъват за пренасяне и да са доста удобни и ненатрапващо се приятни за носене. Управлението им включва допълнителни функции като touch контрол и работа с гласови асистенти. А шумопотискането пък е точно на нивото, от което повечето хора имат нужда - достатъчно силно и безпроблемно, за да се използва продължително в офиса, и все пак леко пропускащо навън, за да не е прекалено опасно.

Вижте още: IFA2019: Technics представи два нови модела слушалки

Всичко това е комбинирано с конкурентна спрямо основните съперници в класа си себестойност. Моделът вече е наличен поне от един търговец в България на цена под 400 лв. Вижте видео ревюто ни: