Едва ли има някой, който да не очаква с нетърпение лятото, отпуската, ваканцията! Емоциите още повече се нажежават, особено за онези, които обичат футбола, тъй като след броени дни ще стартира Европейското първенство по футбол, което ще се проведе в осем града в Полша и Украйна. Освен милионите фенове по стадионите още десетки пъти по толкова ще наблюдават спектакъла от вкъщи или на друго място заедно с приятелите, гледайки на живо предаванията по телевизията. Именно това е и причината специалното издание на списание Hi-Fi да акцентира върху 3D технологиите, Smart TV платформите и актуалните модели телевизори, подходящи за комфортно и качествено забавление с любимия спорт.

Ако сте пред избор какъв телевизор да закупите, полезен за вас ще бъде нашият супертест, включващ седем модела - по един от всеки от водещите производители. Най-новите 46-47-инчови 3D LED телевизори, въпреки че притежват всички съвременни технологии и екстри, могат да бъдат ваши, без да причинят сериозен „колапс" в семейните финанси. Във вид на по-кратки ревюта ще се запознаете и с възможностите на по-малките и достъпни 32 и 42-инчови версии - подходящи за кухнята, спалнята или детската стая.

От специалния брой на Hi-Fi ще разберете какво предлагат Smart TV платформите на различните производители и какви услуги и съдържание са достъпни в България. Ще може да изберете и подходящия за вас HD телевизионен пакет в зависимост от оператора, ще се запознаете с настоящето и бъдещето на 3D телевизията и 3D дисплеите, както и с тенденциите в потребителската електроника за тази година. Освен това ще намерите и няколко полезни съвета относно изграждането на т.нар. умен дом и съответната AV техника, необходима за осъществяване на това амбициозно начинание.

Феновете на хубавата музика и мощните ефекти от филмите ще останат доволни от теста ни на системи за домашно кино, включващ някои от най-новите модели на пазара.

Изданието е вече на пазара. Предлага се в специализираните магазини за преса на InMedio и Relay, бензиностанциите, както и от всички останали дистрибутори на преса.

 

Тагове: