Pebble е не само сред най-популярните производители на умни часовници, но компанията представи и първото устройство, което гордо носеше тази титла. Другият повод за радост на Pebble е, че първият им модел се появи благодарени на Kickstarter, доказвайки, че общественото финансиране може да е успешно дори за хардуерни и високотехнологични продукти.

След като успешно подобряваше модела си, тази година Pebble пусна Time Steel, който съвсем заслужено намери място в номинациите HiEnd EPA 2015-2016. Истината е, че часовникът разполага с някои много силни качества, но пък не може да се похвали с пространните възможности на някои други представители от този технологичен клас.

Кое е по-важно?

Може би най-голямото оръжие на Pebble Time Steel е животът на батерията, който спокойно се разпростира до около 10 дни – непостижим резултат при много от конкурентите. Тялото на новия модел е изцяло метално, но джаджата съвсем спокойно понася водата и не се притеснява от нея. За да управлявате часовника, трябва да заложите на металните (също) физически бутони, тъй като екранът не е сензорен – една от жертвите, паднала за благото на батерията.

Да, Time Steel е по-вече часовник, по-малко “умен”, но ще ви осигури бърз достъп до уведомления, екранът му постоянно показва часа, а може би понякога това е всичко, от което един потребител има нужда?

• Здрава метална конструкция
• Батерията издържа над седмица
• Водоустойчив до 30 м
• Съвместимост с Android и iOS

Тагове: