Много истории започват със „срещнали се трима приятели“… И тази е такава, а главни герои са любител на приключенията и забавленията, почитател на изкуството и педантичен професионалист. Когато се срещат, те вероятно си разказват случки от живота, а какво са днес разказите без подходящи снимки? Затова, когато трябва да се разделят, всеки от тях взема верния си фотоапарат, за да продължи да събира спомени и да представя гледната точка за света около себе си. Запознайте се с всеки от тях и открийте най-подходящия за вас безогледален фотоапарат Canon EOS М, а накрая можете да спечелите и подарък за новата си камера.

 

За пълните с енергия търсачи на приключения

Всички знаем, че животът е твърде кратък, а интересните хора по света са безброй. Затова нямаме оправдание да стоим на едно място и да пропускаме възможността да опознаваме колкото може повече любопитни хора и места. И всичко това заслужава да остане незабравим спомен, независимо дали е топъл или студен, луд или красив, пълен с любов или адреналин. Тези спомени са лични и безценни за всеки от нас, затова се нуждаем от подходящия фотоапарат, с който да ги пренесем в уюта на дома и да ги споделим с всичките си приятели.

Точно такъв е Canon EOS M10. Търсачите на приключения ще искат да го вземат навсякъде със себе си и той е направен точно с тази мисъл - не тежи твърде много, но същевременно предлага всичко необходимо. Заснетите кадри с резолюция 18 мегапиксела съдържат много детайли, така че нищо няма да остане извън спомените. От мига, в който се появи желание да направите снимка, до момента, в който тя вече ще е запаметена на флаш картата, няма да мине много време, защото EOS M10 е подготвен за бързи действия. Улавянето на спомени в по-деликатните моменти, когато навън е тъмно, също не е никакъв проблем - добрата светлочувствителност и стабилизация на изображението ще ви позволяват да съхраните миговете не само от деня.

Когато атмосферата е по-наситена, можете да съхраните всичко във видео с Full HD резолюция. А когато се чувствате красиви, просто завъртете дисплея на 180 градуса и си направете страхотно селфи, което веднага можете да споделите без кабел чрез своя смартфон или компютър.

 

За хората с различен поглед към света

Красотата на природата и изкуството е навсякъде около нас, трябва само да я уловим. Това е много по-лесно с фотоапарат като Canon EOS M3, който е разработен специално за креативните хора, търсещи нестандартното и обичащи изкуството на фотографията. Тези хора знаят, че всяка сцена трябва да бъде заснета в точния момент, затова на помощ идва бързият автофокус и възможността за безжично управление от смартфон или таблет. Няма как нещо да ви убегне, защото можете да заснемете 4 кадъра в секунда. Любопитна е възможността за снимане и кадриране от високо с вдигнати ръце благодарение на въртящия се на 180 градуса екран.

След като заснемете вашите обекти, ще можете да изследвате детайлите на 24-мегапикселовия кадър на спокойствие. Дори да сте снимали през нощта, ще се изненадате колко много нюанси сте уловили благодарение на високата светлочувствителност.

 

За хората, които не се задоволяват с нищо друго освен с най-доброто

Когато сте уверени в себе си и знаете, че можете много и точно как да го постигнете, ви е нужен фотоапарат, който не е просто добър. Canon EOS M5 е пресечната точка на компактните размери и солидните възможности. Той ще бъде оценен от хората, които знаят как да боравят с настройките и да впечатлят околните с резултата.

Моделът бързо е готов за снимки и фокусира мигновено (със скоростта на DSLR), като може да заснеме поредица от 9 кадъра с пълна резолюция за една секунда. Full HD видеото с 60 кадъра в секунда гарантира плавни движения, независимо колко е бързо действието пред обектива. За това помага и дигиталната стабилизация на образа по 5 оси.

Освен накланящ се сензорен дисплей с диагонал 3.2 инча EOS M5 предлага и електронен OLED визьор с повече от 2.3 милиона точки. Комбинацията от технологии и функции в него дава пълен комплект инструменти за фотография на най-високо ниво.

Когато постигнете целта си и заснемете перфектния кадър, можете веднага да го споделите чрез Bluetooth, NFC и Wi-Fi.

Когато снимате с EOS M5, можете внимателно да подбирате оптиката за всяка конкретна задача, защото моделът е съвместим чрез EF адаптор с над 80 обектива.

 

Награди за всички почитатели на страхотните снимки

Вече трябва да сте избрали своя фаворит сред безогледалните фотоапарати EOS. Независимо кой от тези спътници сте решили да вземете, Canon ще ви зарадва с подходящи награди, с чиято помощ можете напълно да споделите радостта от снимането. Можете да изберете допълнителна батерия, стилен кожен калъф или солидна отстъпка при покупка на устройство за споделяне Connect Station CS100 или на компактния фотопринтер SELPHY CP1200.

Открийте вашата дигитална фото половинка на www.canon.bg/mirrorles.