От години качеството на печат на устройствата за дома и офиса е на много високо ниво и потребителите могат да печатат дори снимки с чудесни цветове. Голямото НО в случая е с свързано с цената на това приятно удоволствие. Все още много потребители асоциират цветния печат с висока цена. Японската компания Brother категорично променя тези остарели схващания с актуалните си линии от лазерни и мастилено-струйни модели, обединени под названието benefit.

ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА БЕЗУПРЕЧНИЯ ОФИС ПЕЧАТ

Лазерният принтер е непоклатимият цар в офисите, където качеството и бързината имат предимство пред цветовете. Серията печатащи устройства TonerBenefit включва седем устройства, които освен с многото си възможности се отличават и с изключително достъпна цена на оригиналната тонер касета – само 44 лв. с ДДС. Капацитетът ѝ е достатъчен за до 1500 или 2000 черно-бели копия в зависимост от модела. Всички модели имат безжична връзка за лесен печат от компютри и мобилни устройства, а два от моделите – MFC-B7715DW и MFC-B7710DN – разполагат и с автоматично листоподаващо устройство за бързо и лесно сканиране на обемни документи. Потребителите, които не се нуждаят от факс функционалност и ADF, могат да заложат на по-достъпния като цена DCP-B7500D, който печата също толкова бързо (34 стр./мин) и тихо.

 

 

 

ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА КРАСИВИТЕ ЦВЕТОВЕ

Нищо не трябва да спира въображението и желанието ви да пресъздадете проектите си на хартия. Затова цветните мастилено-струйни устройства от серията InkBenefit Plus идват заредени с консумативи за наистина много страници, които са евтини и се презареждат за секунди. Всяка черна бутилка осигурява печат на до 7500 страници, а всяка цветна – на до 5000. Така печатът дори в цвят съперничи и даже превъзхожда като себестойност този при лазерните устройства. Шест от седемте устройства в гамата поддържат безжична връзка, а топ моделът MFC-T920-DW прибавя към екстрите възможност за автоматичен двустранен печат, автоматично листоподаващо устройство на скенера и удобен 4.5“ цветен дисплей за по-лесна настройка.

ЗА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ПО-ГОЛЯМ РАЗМЕР

Понякога мястото просто не стига и ви е нужен печат в по-голям размер. На помощ идва серията InkBenefit Professional, която може да печата цветно и евтино в А3 формат. И трите устройства – MFC-J2330DW, MFCJ3530DW и MFC-J3930DW – могат да печатат двустранно и разполагат с ADF. Последните две сканират също в А3 формат. Стандарт за серията е безжичната свързаност и наличието на сензорен екран за управление. Всички печатащи устройства Brother се предлагат с 3-годишна гаранция след регистрация. Допълнителна информация: https://www.brother.bg/benefit

Снимка: Brother