НР представи нови достъпни настолни компютри, предназначени за бизнеса. Новите модели са HP Pro 3120, HP Pro 3125 и HP 500B. Те предлагат надеждност и пълноценна производителност на цени, които са подходящи главно за малкия бизнес.

HP Pro 3120 и HP Pro 3125 се справят с всекидневните нужди на потребителите, позволяват лесен ъпгрейд на хардуера и имат модерен дизайн. Новите модели продължават серията от продуктови представяния, които осигуряват по-широк избор от изгодни решения за замяна на застаряващите настолни и мобилни компютри и работни станции.

HP Pro 3120 и 3125 са специално създадени за клиентите, които търсят стойност, искат моментална производителност и в същото време възможност за ъпгрейд в бъдеще. Устройствата са за хора, които оценяват технологията, но вярват, че тя трябва да се докаже с времето.

HP Pro 3120 използва процесори Intel Core и графични карти Intel GMA, докато HP Pro 3125 е с последните процесори AMD Phenom и технологията AMD Cool’n Quite. И двата модела осигуряват изключителна графична производителност чрез видео карти UMA и са оборудвани с 8GB памет, множество портове за ъпгрейд и по-добра гъвкавост. Те включват и нов индустриален дизайн с гланцово черно и сиви елементи за изчистен и професионален вид.

Допълвайки НР Pro 3120 и 3125, настолния компютър HP 500B Microtower дава на бизнеса нови възможности с добрата си производителност и атрактивна цена. Той е с нова гама от различни конфигурации и възможности за ъпгрейд, създадени да отговарят на повечето бизнес нужди. Устройството комбинира производителна мощ и достъпна гъвкавост, които могат да отговорят както на нуждите на компаниите, така и на възможностите на техния бюджет. Идеален за малките бизнес предприятия, които искат компютърна мощ, отговаряща на техните нужди.

НР 500В Microtower е с 4 GB памет и функционалността на Windows 7 с последната технология на Intel. Както всички настолни компютри на компанията, HP 500B, HP Pro 3120 и 3125 са преминали през повече от 100 000 часа тестове, за да се гарантира покриването на най-високите стандарти за дизайн, използвани материали и компоненти.

Тагове: