CLICK&TOUCH 2

 


Prestigio Click&Touch 2 е мултимедийно устройство, което съчетава в себе си клавиатура, тъчпад и компютърна мишка. Клавиатурата позволява свързване към различни устройства – смартфон, таблет, компютър, геймърска конзола или смарт телевизор, като всъщност може да работите с четири устройства едновременно. Свързването става чрез USB Type-C конектор или през Bluetooth. Самото присъствие на физически бутони прави работата далеч по-лесна, отколкото ако използвате само тъчпад. Налице са чувствителни на допир мултимедийни плъзгащи се бутони, такива за бързо пускане на видеоклиповете, както и бутони за регулиране на силата на звука. От своя страна благодарение на механизма, който при натискане на клавиш откликва на 1.5 мм, може да се радвате на комфорт при писане аналогично, когато ползвате лаптопа. Самите клавиши са с интегриран сензор, така че работят и с докосване и жестове.

Ако искате да персонализирате клавиатурата по свой вкус, то налице е приложението Clevetura, което дава възможност за настройване зоната на тъчпада, така че да направите цялата повърхност да реагира на допир или само част от нея. Чрез наличните актуализации пък може да промените чувствителността на курсора и да създадете отделни профили за различните операционни системи.

 

 

 

REVOLT A9

 

 


Зарядните станции са желан аксесоар за мнозина, като моделът Revolt А9 е най-новата такава в продуктовата линия на Prestigio и е специално разработена за едновременно зареждане на до три устройства. Към док станцията може да се свързват всички смартфони на Samsung с Android, които притежават технологията за индуктивно зареждане Qi. Дизайнът на устройството е елегантен и много компактен, направен е от висококачествени материали, включващи метал и закалено стъкло. Състоянието на батерията на зарежданите устройства се изобразява чрез LED индикатор. Добавена е и възможността за хоризонтално зареждане, позволяващо гледане на видео, докато смартфонът се зарежда.

 

 

REVOLT A8

 

 


Този модел безжична зарядна станция е предназначен за всички iPhone модели смартфони и устройствата като Apple Watch и слушалките AirPods, снабдени с Qi технологията. Налице е и поддръжка на най-новия iPhone 12. Дизайнът на устройството е компактен, от метал и стъкло и позволява едновременно да зареждаме до три устройства наведнъж. LED индикаторът отпред ще следи за състоянието на зарежданите от нас джаджи. Като цяло моделната линия от зарядни Revolt е предназначена за онези, които ценят модерния дизайн и комфорта. Аналогично на Revolt 9A, и тук имаме опцията за хоризонтално и вертикално зареждане.

 

 

REVOLT A7

 

 


Безжичната докстанция Revolt 7 е с малко по-различен дизайн от този на A8 и A9, но въпреки това си остава компактна като размери и много стилно изглеждаща. Може да зареждате до три устройства едновременно – телефон, часовник и слушалки с марката на iPhone. Док станцията е доста мощна – предлага 10 W за смартфоните, 5 W за слушалките и 2.5 W за умните часовници. Освен с устройствата на Apple може да използвате Revolt A7 и с всяко друго устройство, което притежава стандарта Qi. Може да сложите телефона си и хоризонтално, така че да гледате някой филм, докато се зарежда. Общо взето, край на досадните и вечно изчезващи някъде кабели и жични зарядни устройства.

 

REVOLT A6

 

 


Ако имате повече от 3 устройства, които искате да заредите веднага, при това без да се оплетете целият в жици и кабели – зарядната станция Revolt A6 е точно за вас. Тя разполага с цели 6 слота за индукционно зареждане на различни устройства, като с нейна помощ ще можете да ги зареждате не само едновременно, но и с максимална скорост. За целта зарядното разполага с четири порта за „бързо зареждане“, два порта Type-C с мощност 20 W и два порта USB – 18 W. За удобство в комплекта със зарядното ще получите два кабела Type-C/Type-C и два кабела Type-C/USB. Трябва само да изберете подходящия за конкретното устройство. Поддържат се моделите на iPhone, както и всички Android устройства с Qi стандарт.

Снимки: Prestigio