Хибридният ултрабук Satellite U920t, който е първото устройство на Toshiba от този тип, вече е наличен в България на препоръчителна цена от 2099 лева. Той съчетава лекотата на ползване и високата производителност на лаптоп с бързото активиране и изключителната практичност на таблет.

Satellite U920t разполага с 12.5-инчов тъчскрийн дисплей (1366x768 пиксела) и предварително инсталирана операционна система Windows 8. Идеален е за създаване на съдържание и за задачи, които изискват продължителна работа и повече писане. Машината се трансформира в лаптоп само с едно движение. Екранът е с възможност за гледане под голям ъгъл и LED подсветка, поддържа въвеждане на текст с пет пръста и показва изображенията с високо качество и голяма палитра цветове. Дисплеят е защитен от надраскване с Corning Gorilla стъкло, както и с покритие, което предотвратява оставянето на пръстови отпечатъци.

 

Отличен хардуер и други технологии

Satellite U920t може да се справи и с най-сложните компютърни задачи благодарение на процесор Intel Core от трето поколение и най-новата видеокарта Intel HD Graphics 4000. Вграденият SSD с капацитет за съхранение до 256 GB и изключително бързата скорост за пренос на данни допринасят за отлично усещане при работата с този мобилен компютър. SSD работи безшумно и не отделя излишна топлина, изключително устойчив е на удари и е много енергийно ефективен.

Благодарение на сътрудничеството с Intel при създаването му, хибридът U920t разполага със сензор Intel Sensor Solution, който се грижи за всички състояния, свързани с околната среда, като ускорение, магнитно натоварване, ъгъл на наклона и околна светлина. Освен това Satellite U920t се активира и е готов за използване за броени секунди.

 

Създаден за свързаност и пътуване

Малкият и ултра преносим хибрид предлага пълен набор от стандартни портове за свързване, включително HDMI, два USB 3.0 входа и SDTM четец за карти. Той също така има Wi-Fi и Bluetooth 4.0 за бърз безжичен достъп до мрежи и свързване с периферни устройства. С помощта на технологията Intel Wireless Display може да възпроизвежда картината от дисплея на съвместим телевизор с голям екран.

Хибридният ултрабук  има две вградени камери: предна камера с 1.0 мегапиксела със сензор за околната светлина и още една камера отзад с 3.0 мегапиксела и автофокус. Един от USB портовете поддържа винаги полезната функция Sleep-and-Charge за зареждане на смартфони, MP3 плейъри и други преносими електронни устройства дори когато хибридният ултрабук е изключен.

 

И няколко думи за надеждната изработка

Satellite U920t съчетава сребрист магнезиев корпус с висококачествени детайли в зоната под дланите; долната част е кафява с релефно покритие. Клавиатурата със своите матови черни клавиши допълва отличителния му дизайн. Toshiba не са забравили и функционалната светодиодна подсветка за клавиатурата, която ще ви позволи комфортна работа и на светло, и в затъмнени помещения.