Прочетохте ли пълното ни ревю на Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge? В него представихме двата нови флагмана на корейския производител през очите на потребител на Android и iOS. Още тогава се роди идеята, че вместо да преповторим написаното в продуктово видео ревю, можем да направим дискусия. И днес тя е факт.

В следващото видео ще чуете личните ни впечатления от Galaxy S7 и неговата edge версия – какво ни хареса, какво не и къде са разликите спрямо предишното поколение флагмани на компанията.

Тази година Samsung не направи огромни промени във флагманите си, но предприе нова, сигурна крачка, за да бъде създател на най-комплексния Android смартфон. Galaxy S7 надгражда във всяко отношение своя предшественик, като най-ключовите подобрения са в камерата и батерията. Но какво се случва с един важен елемент – софтуера? Илия и Виктор имат различно виждане за ситуацията, в която се намира TouchWiz.

Според Илия Galaxy S7 edge продължава да бъде сред най-интересните апарати не само с Android, но и въобще – извитият дисплей впечатлява, но дали е толкова практичен, колкото ни се иска? Може би тук от Samsung имат още върху какво да работят. Използвахме ли Always-On функцията на дисплея, подобренията в гейминга и доколко ни впечатли камерата - за всички въпроси, които си поставихме, но и за техните отговори изгледайте нашата дискусия. А какво е вашето мнение за новите флагмани на Samsung?

 

 

HiComm @ MWC 2016 - Влог 2: Huawei, LG, Samsung