Игри за Android:a

 

 

 


Zombiewood

zОсветете големия екран с нон-стоп действие, тъй като зомбитата са нахлули в Холивуд!
По лъскавите и пищни улици на Лос Анджелис – които до скоро са били изпълнени с филмови звезди и знаменитости – вече крачат орди от мъртъвци. За някои това предвещава ужас, страх, паника... зарази, а за други това е възможност да включат камерата и да заснемат неповторим филмов хит! Време е да се заредите с кураж и експлозиви, впускайки се на „снимачната площадка“ в това зомби екшън приключение.

 

 

Цена: Безплатна.


Връзка към играта в Google Play , Apple App Store

 


 

The Hobbit: Kingdoms

hИзградете и управлявайте тайнствените градове на джуджетата или елфите - Dwarven и Elven City.
Hobbit - Kingdoms ще ви въвлече в епична битка на тайнствените царства на джуджетата и елфите срещу злото. В нея взима участие вълшебникът Гандалф и легендарния воин Торин Дъбощит. Приключението се развива в коварни земи, гъмжащи от гоблини и орки, смъртоносни уаргове и гигантски паяци, създания, сменящи облика си и различни магьосници.
Очакват ви незабравими часове в приключението на малките приятели и тяхната борба със злото. Помогнете им и докажете, че сте един от тях! Но помнете – спорът между джуджета и елфи е по-дълбок от колкото си мислите, затова внимавайте.

 

Цена: Безплатна.

 


Връзка към играта в Google Play, Apple App Store

 


 

Snark Busters: All Revved Up

jSnark Busters: All Revved Up ви предлага разходка, която никога няма да забравите!
Изцяло нова игра от типа „скрити обекти“, разказва историята на Джак Блеър, световно известен автомобилен състезател, който поставя кариерата си на карта, за да улови неуловимото създание.
Присъединете се към Джак и неговото лутане между реалния свят и изкривената реалност на огледалата, в опита му да улови създанието.
Решавайте десетки причудливи пъзели, за да отворите вратите на странен панаир, дирижабъл и музей за динозаври. Опознайте света в най-дребни детайли и си отваряйте очите за стотици умело скрити предмети. Успех!

 

Цена: Безплатна.

 


Връзка към играта в Google Play , Apple App Store

 


 

Arcane Legends


arArcane Legends е безплатно онлайн, мултиплейър, фентъзи приключение с прекрасна 3D графика - Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG). Героите, с които ще играете са магьосник, могъщ войн с неговия верен домашен любимец и жена ловка майсторка на меча. С тях ще трябва да защитавате беззащитни хора и да смазвате врагове си. По време на пътуванията си ще намирате редки съкровища и предмети.
Играйте онлайн с приятели в забързан Co-Op или PVP режим. Играете с всеки, навсякъде и по-всяко време! Успех.

 

Цена: Безплатна.

 

Връзка към играта в Google Play

 


 

Horn™

hHorn™ е визуално зашеметяващо 3D приключение създадено ексклузивно за мобилни устройства! Това е напълно уникална игра, в която всеки може да се наслади на околната среда и заобикалящия го свят с едно докосване.
Вие започвате като млад чирак ковач на име Horn. Събуждайки се една сутрин, намирате селото си изпълнено с чудовища, а хората са изчезнали. Всъщност се оказва, че тези същества са всъщност хората и животните от селото ви, но са трансформирани от проклятие, и само вие имате силата да ги освободите. В невероятната одисея ще ви помага едно от тези същества приело да ви защитава по пътя ви. Заедно с този нов спътник трябва да използвате меч, арбалет, музикален рог, и съобразителността си, за да победите враговете си. Решавайте сложни пъзели и се постарайте да развалите проклятието. Успех.

 

Цена: 10,58лв.

 


Връзка към играта в Google Play , Apple App Store


 

Игри за iOS:i


Walking Dead: The Game


w„Живите мъртви” е адаптация по комикса на Робърт Къркман, публикуван от „Имидж Комикс”. Комиксът е изключително популярен отвъд океана като до момента са издадени 13 комикс-книжки с по шест глави. Той проследява историята в седмиците и месеците след пандемичен апокалипсис.
Окръжен шериф Рик Граймс пътува заедно със семейството си и малка група оцелели в постоянно търсене на безопасно и защитено място за живеене. Но постоянното напрежение от всекидневното отблъскване на смъртта има висока цена и води мнозина до най-низките дълбини на човешката жестокост. Докато Рик се бори да запази семейството си живо, той ще открие, че всепоглъщащия страх на оцелелите може да бъде много по-опасен от безмозъчните същества, които обикалят земята.
Това не е поредната Shoot 'Em Up игра, това е история, която изследва някои много тъмни психологически места, разкривайки, че вампирите не са единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, когато обществото се разпада. В тази нова история, вие сте в ролята на Лий Еверет, човек на който е даден втори шанс за живот в свят, опустошен от зомбитата.

 

Цена: 5$

 


Връзка към играта в App Store

 


 

Doomsday Preppers™


ddНякой от вас може би са гледали едноименното предаване по National Geographic, „Doomsday Preppers™“. В него водещите се срещат с хора и цели семейства, които се подготвят за края на света. Да, края на света, който се очаква да дойде на 21 декември, както уж са предрекли маите. Явно е, че има хора, които напълно сериозно приемат тези предсказания и затова вземат необходимите мерки, за да се спасят.
Базирана на предаването, играта „Doomsday Preppers” ви предизвиква да се подготвите за бъдещия нов живот под земята. Проектирайте вашия личен бункер, пълен с всичко необходимо за пост-апокалиптичен блаженство. Лична фитнес зала, оранжерия, дискотека... и дори киносалон, в който да гледате любимите си филми.
Възможностите за разширяване на бункера са до 135 подземни етажа(!!!), за които според мен ще се поизпотите, за да успеете да ги обзаведете с всички възможните удобства за приятен живот под земята.
Не ми остава нищо друго освен да ви пожелая успешно оцеляване!

 

Цена: Безплатна.

 


Връзка към играта в Apple App Store

 


 

Flea Symphony


fДирижирайте симфонията на маестро Piccolo’s, състояща се от... бълхи..., за да спасите любимия си музикален магазин от излизане от бизнеса.
Накарайте бълхите да подскачат по барабаните, спуснете ги по струните на китара и ги изстрелвайте с духовите инструменти. Създайте перфектното музикално произведение.
За да спасят магазина и дома си, Maestro Piccolo и неговата симфония от бълхи трябва да изпълнят шоуто на живота си! Включете се и им помогнете. Успех.

 

Цена: 1,29$

 


Връзка към играта в Apple App Store

 


 

Blade Lords


bПочитатели ли сте на самурайските битки с мечове?! А искате ли пряко да се включите в тези двубои? Ако отговорите ви са положителни, то с удоволствие ви представям страхотната игра „Blade Lords”.
Изминали са 50 години, откакто Черния Лорд е изчезнал, оставяйки по пътя си ожесточени войни и кървави битки. Докато дните на спокоен живот стават все повече, сякаш тръбите на войната зоват завръщането на Черния Лорд и армията му. Колелото на съдбата се върти, и действията на един може да повлияят на живота на мнозина. Острието или ще ни спаси, или ще ни погуби! Дошло е вашето време да се впуснете в битката...
Доброто или злото, изберете вашата страна и изживейте едно епично приключение, което ще ви потопи в света на ожесточени боеве и брутални сцени. Вземете меча си и бъдете едно цяло с него, за да се превърне в последния Blade Lord!

 

Цена: Безплатна.

 


Връзка към играта в Apple App Store

 


 

Last Defender


hВие сте последният защитник, който трябва да опази страната си, хората си и семействата си с цената на живот и чест.

Орки и зомбита са нападнали страната ви и са избили всички войни изпратени да ги отблъснат. Вие сте останали последната надежда за хората и трябва на всяка цена да спрете ордите, настъпващи към укреплението ви. Вие сте ПОСЛЕДНИЯ ЗАЩИТНИК, но дали сте достатъчно здрави, за да ги спрете... Има само един начин да разберем!
Трябва да победите враговете си, преди те да унищожат градската порта. Арбалет и камъни са най-честите и същевременно безплатни оръжия, които можете да използвате. Но не забравяйте, че само точните изстрели са от съществено значение, за да защитите кулата и градската порта.
Можете да настройвате различни капани извън портата и ако направите подходяща комбинация от тях, ще забавите враговете си и ще имате по-добър шанс, за да ги унищожите.
На помощ може да призовете Fire Dragon и Stone Man. Те са добри приятели и много мощни съюзници. Успех.

 


Връзка към играта в Apple App Store

 


 

Игри за Windows Phone:w

 


 


 

Traffic Rush HD


arБестселърът "Traffic Rush HD" за iPhone вече е на разположение на телефоните с Windows Phone!
Traffic Rush HD е игра за управление на трафика. Опитайте се да сведе до минимум движението по кръстовищата, и да избягвате катастрофи.
Правилната ви преценка, кой трябва да премине първи през кръстовището е от изключителна важност, за да успеете да достигнете най-висок резултат. Всяко превозно средство ви носи една точка, затова трябва да бъдете много внимателни, докато регулирате движението. Само един сблъсък е достатъчен, за да приключи играта и да започнете отначало.

Правилата са много лесни, просто сложете пръста си върху превозните средства и ги плъзнете напред, и те автоматично ще увеличат скоростта си. Но да се пазите от катастрофи не е никак лесно, особено когато броят на колите се увеличи двойно. Успех!

Цена: 1$

 Връзка към играта в WP Store и Apple App Store

 


 

Smashing Planets


sSmashing Planets е една междузвездна shoot-em-up игра, която е лесна за научаване и лесна за игра. Извънземните са решили да унищожат нас и нашата любима планета Земя, и това е причината вие да се заемете със задачата да ги спрете! С интуитивен контрол и класически аркадни действия ще унищожавате чуждите кораби в продължение на часове.
21 декември 2012 г.: унищожаване на човешката раса влиза в действие. Маите се прогнозирали, но никой не им повярва. Сега вече всички вярват, но е твърде късно! Извънземните са кацнали на нашата планета и само вие може да ги спрете... както и Чък Норис естествено ;) .
Унищожете пришълците и спасете човешката раса от гибел!

 

Цена: 1$


Връзка към играта в WP Store

 


 

Catcha Mouse!


hНадхитри нахалния гризач, в тази пристрастяваща и забавна игра! Мишият враг е нахлул във вашето домакинство, затова трябва час по скоро да се отървете от този досаден проблем. Заложете капани около мишока, за да му попречите да влезе в дупката си. В началото да го блокирате е лесно, но след лесното идва и трудното, защото с всяко ново ниво трудността ще се повишава. Изтеглете Catcha Mouse и се присъединете към милионите играчи, които вече се радват на тази забавна и предизвикателна игра! Приятно забавление.

 

Цена: Безплатна.

 


Връзка към играта в WP Store, Apple App Store и Google Play

 


 

Chicken Story 2


chПродължението на страхотната Chicken Story е тук и ще ви донесе много нови приятни часове! Използвайте околната среда и бързите си реакции, за да помогнете за спасяването на пилетата и за освобождаването на гнездото ви от злите маймуни. Chicken Story 2 идва с нова геймплей механика, и изцяло нова графика. Изтеглете Chicken Story 2 напълно безплатно сега!

 

Цена: Безплатна.

 


Връзка към играта в WP Store и Google Play

 


 

Unblock Car Free


cUnlock Car е напълно безплатна игра за вашия WP смартфон и ще ви хареса заради интересните си пъзели и остроумен подход.
Пред себе си виждате своеобразен паркинг с коли, които за нещастие са паркирани хаотично и блокират изхода му. Вашата цел е да пренаредите всяка от колите по такъв начин, че пътят към изхода да бъде свободен, за да излезете най-сетне от него.
Пъзелите са с общ брой 1600(!) в 4 различни полигона и гарантират дълги и интересни часове в решаването им. Ако съм ви заинтригувал и разполагате с Windows Phone то тогава, сваляйте!

 

Цена: Безплатна.


Връзка към играта в WP Store


 

Тагове: