Joe Danger

 

aМного хора обикнаха PlayStation версията на 2D рейсъра Joe Danger, на разработчиците от английско студио Hello Games.

Наскоро играта бе пренесена на мобилната платформа iOS и потребителите й вече могат да се възползват от възможността да поиграят любимото си заглавие на своя iPhone & iPad.

В нея ще правите много луди каскади с каскадьор на име Джо. Състезавайте се с него и се изправете лице в лице с опасността. Прескачайте десетки препятствия и огромни колони от автобуси и коли. А докато сте във въздуха може да правите салта, които ще ви носят допълнителни бонус точки.

Визуално играта изглежда прекрасно, а аудио ефектите ще ви накарат още повече да харесате Joe Danger. Успех.

 

 

Цена: 4,40лв.

 


Връзка към играта в iTunes


 

Wake the Cat

 


sСъбудете котето, което е заспало дълбок сън, чрез щателно проектирани измишльотини.

Изтърколете кълaбцето прежда през различни препятствия и използвайте предметите в къщата, за да си помогнете в изпълнение на мисията. Използвайте детски влакчета, чехли, вентилатори и други пособия, за да събудите сънливото котенце.

Действието се развива в кухнята, стая за игри, в гаража и много други места в къщата. Разрешете над 75 интересни пъзела и се опитайте да спечелите всички 210 звездички.

Очаквайте скоро още много нови нива.

 

 

Цена: 1,47лв.

 


Връзка към играта в iTunes


 

 

Wide Sky

 


aВ тази очарователна игра трябва да използвате 11 вида въжета и няколко специални способности, за да залюлеете и изстреляте малкия таралеж към висините.

Всяко от наличните въжета има определени характеристики и дължина. Вие може да променяте дължината на някой, но от това ще зависи неговата здравина и еластичност. Ако уцелите точния момент ще може да изстреляте таралежчето доста високо сред звездния небосклон.


Wide Sky е игра, която си заслужава да изпробвате!

 

 

Цена: 1,47лв.

 


Връзка към играта в iTunes


 

 

94 Seconds

sЕдна категория, една буква и 94 секунди, за да постигнете най-висок резултат.
В тази игра на думи концентрацията ще ви бъдат най-важният фактор, за да постигнете победа. Играйте срещу реални хора от цял свят и победете, колкото може повече от тях.

Една категория (спорт, технологии, марки коли, държави...) и първата буква, с която трябва да започват думите и всичко след това зависи от вас. Напишете, колкото може повече думи за 94 секунди и се надявайте опонента ви да се сети за по малко.

Играта е много идейна и особено полезна за трениране на бързо мислене.

 

 

Цена: Безплатна

 


Връзка към играта в iTunes


 

 

Swing King


sСтранните мъхести създания си живеят мирно и кротко в царството си, докато един ден огромно зло чудовище не отмъква всички звезди на небето.

Вие влизате в ролята на краля тези създания, който е тръгнал на поход със своя еднорог, за да върне всички звезди, където трябва.
Помогнете му да преминава през десетките опасни капани и препятствия поставени навсякъде и победете злото чудовище, което се е осмелило да нападне кралството.

Swing King няма да ви остави да скучаете, защото винаги ще трябва да мислите, какъв ще трябва да е следващия ви ход, за да се справите с предизвикателството.

 

 

Цена: 1,90лв.

 


Връзка към играта в iTunes


 

Тагове: