След като позволи на потребителите си да качват не само квадратни сники, социалната мрежа Instagram сега тества и опция за добавяне на няколко изображения в една публикация

В момента функцията за добавяне на албум се тества в бета версията на Android приложението, но някои потребители с основната версия твърдят, че и те са я получили. С новата функция, вместо да докоснете една снимка, задържате палеца си върху нея. След това излиза съобщение, което ви инструтира да изберете до 10 изображения или видеа. Можете да сложите един филтър на всичките или да изберете всяка снимка отделно, за да сложите различни филтри.

Към момента не е ясно кога точно Instagram ще пусне функцията официално, но компанията е потвърдила разработката й. Единственият проблем е, че тя се е появила в бета версията по-рано от планираното и все още не работи по очаквания начин. На фона на последните нови функции, които бяха директно копие на Snapchat, албумите са свежа нова функция, която може би ще ни спаси от поредиците еднотипни постове на приятели отишли на почивка.

Прочетете: Facebook направи видео излъчванията на живо достъпни за всички в Instagram и от настолни компютри 

Тагове: