Centrallo – Lists and Notes (Android, iOS)

От Centrallo


sСъбирайте, организирайте, приоритизирайте, споделяйте и публикувайте съдържанието, което има значение за вас. Centrallo е мощен нов мултиплатформен инструмент за повишаване на производителността. Той ще ви помогне да централизирате живота си.

Създавайте неограничен брой списъци, съдържащи снимки, видео, гласови бележки и линкове. Споделете ги с лични и професионални мрежи. Преглеждайте приоритетите с едно докосване на екрана и се фокусирайте върху най-важното.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)    

     

Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

Adobe Color CC (Android, iOS)

От Adobe


sAdobe Color CC е приложение, с което ще си играете с цветовете около вас, за да създавате теми, които след това можете да използвате в Adobe десктоп приложения, като Illustrator, InDesign и Photoshop.

Използвайте екрана като визьор. Приложението динамично извлича цветовете от това, което гледате. Интерактивните инструменти и RGB цветовите слайдери ви позволяват да регулирате отделните цветове. Има и предварително зададени селекции - една чудесна възможност, ако търсите бързо вдъхновение.

Споделяйте вашите цветови теми чрез Facebook, Twitter или имейл. Можете също така да изберете да публикувате вашите цветови теми на color.adobe.com. Добавяйте етикети с ключови думи, за да ги направите по-лесни за намиране.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store 


 

TodoMovies 4 (iOS)

От Taphive


sTodoMovies 4 е най-добрият начин за управление на филмите, които искате да гледате. Създавайте потребителски списъци и откривайте нови филми. С прекрасните филмови плакати, които запълват цялата площ на екрана ви, и уникални функции като бонус сцени, профили на актьорите, уведомления за премиери и много повече. TodoMovies 4 е филмовото приложение за всеки филмов ентусиаст.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Изтегли приложението от App Store


 

Plume Air Report (iOS)

От Plume Labs


sPlume Air Report ви позволява да проучите и да предскажете качеството на въздуха във вашия град в реално време. Приложението обхваща повече от 60 града в света (и бройката се увеличава), включително Ню Делхи, Мумбай, Ню Йорк, Париж, Лондон, Шанхай, Пекин, Токио... Благодарение на прогностичните технологии на Plume Air Report вие ще имате достъп до прогнози за замърсяването на въздуха, за да знаете как ще се промени качеството му през следващите няколко часа, за да можете да планирате деня си по съответния начин.

Приложението ще ви даде съответната препоръка какво да направите и кога да го направите, така че да избегнете ненужно излагане на замърсения въздух. Можете също да настроите приложението да ви показва уведомления сутрин и вечер.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Изтегли приложението от App Store


 

Rhonna Designs (iOS, Windows)

От Rhonna Farrer


sОбичате ли да правите фото редакции? С Rhonna Designs имате всички инструменти в ръцете си, с които да се възвисите и вдъхновите.

Проектирано от творци за творци! Добавяйте своята собствена индивидуалност във вашите снимки. Регулирайте прозрачността, цветовете, размера... добавяйте маски и се снимайте с помощта на различните профилни дизайни.

 

 

Цена: 3,79 лв.

 


Изтегли приложението от App Store, Windows Store


 

Baldify - Go Bald (Android, iOS, Windows)

От Apptly


sBaldify ще ви накара да оплешивеете. Това Windows Phone приложение ще ви даде възможност да си поиграте с плешивостта си и да покажете резултата на всички, за да се посмеете заедно. Baldify не само ускорява загубата на коса, но също така ви позволява да видите себе си плешив по многобройни забавно реалистични начини. Изпращайте снимките чрез Skype, Viber, Instagram, Twitter, Facebook, MMS, YouTube, Email, Gmail и др. (В зависимост от това, какви приложения сте инсталирали на вашия телефон.)

 

Цена: 1,89 лв.


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store, Windows Store