Тези от вас, които използват облачната услуга за съхранение на файлове на Microsoft, OneDrive, ще се зарадват да чуят, че Android приложението получи актуализация, която донася някои нови полезни неща. Очевидно, версия 2.5 на Android приложението ще даде възможност на потребителите да споделят файлове, както и папки с покани, чрез изпращане на връзка, или изпращане на файлове към друго приложение.

Отделно от това, има възможност за преместване и сортиране на файлове в рамките на приложението, както и избиране на множество от тях, за да ги свалите на Android устройството. Тези, които посещават и уеб версията на OneDrive ще забележат някои промени. Миниатюрите на снимките са особено големи, което е много по-удобен метод за бърз преглед, а също така може да гледате и видеоклиповете поставени в папките.

И не само това! Сега папките могат да бъдат персонализирани с помощта на конкретна снимка. Последно, но не на последно място, Microsoft са включили и метод за публикуване на всички видеоклипове, които съхранявате в OneDrive, директно към Facebook, по същия начин както е възможно това и със снимките.

 

 

Добре дошъл OneDrive!