Има причина най-новата версия на Microsoft Outlook за OS X да изтече преди останалите офис приложения: имейл клиентът е готов, но Word и PowerPoint - все още не.

Днес Microsoft пуска Outlook за Mac като част от регистрацията в Office 365. Компанията обещава "подобрена производителност и надеждност и свеж вид и усещане, от безпогрешния Microsoft Office" и казва, че това опресняване на Outlook за OS X е в съответствие с това, което потребителите на персонални компютри, интернет и IPAD Office приложенията са очаквали.

Потребителският интерфейс е обновен - има по-гладко плъзгане и подобрена "гъвкавост" при превключване между разделите. Той също така осигурява пълна имейл поддръжка за Office 365 потребителите и онлайн достъп до архива ви.

Що се отнася до останалата част от Office, ще трябва да почакате още малко. Microsoft обещава да достави бета версии на Word, Excel, PowerPoint и OneNote през първата половина на 2015г. Окончателното версия, достъпна за потребители, ще е налична през втората половина на годината. "Абонатите на Office 365 ще получат следващата версия без допълнителни разходи и ще пуснем постоянен лиценз на Office за Mac в същия срок", казват Microsoft.

 

Прочети още: Пълният Microsoft Office за Android идва през ноември

Тагове: