Slack (Android, iOS, WP)

 

sSlack е тук, за да направи работата ви по-проста, по-приятна и да повиши вашата продуктивност.

Slack е инструмент за екипна комуникация, създаден от Стюарт Батерфилд. Slack започна като вътрешен инструмент, използван от компанията Tiny Speck в развитието на Glitch, несъществуващата онлайн игра.

Slack осигурява десктоп, iOS и Android приложения, както, разбира се, и уеб версия https://slack.com/. Вие може да обменяте както персонални съобщения, така и групови. С приложението работят десетки услуги, сред които Google Docs, Dropbox, Hangouts, Crashlytics, GitHub и Zendesk… и още, и още. Улеснение е и обмяната на големи файлове.

 

Цена: Безплатно     

                                           

Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store

 


 

 

TapPath (Android)


sTapPath ви позволява да персонализирате начина, по който кликате върху уеб връзки в приложения от трети страни.

С едно кликване ще се зареди вашият браузър по подразбиране, както сте свикнали, но с двойно кликване може да запазите връзката в Pocket, а с тройно кликване може да изпратите връзката с PushBullet. Помислете за времето, което ще спестите! Разбира се, с кои приложения ще свържете TapPath, зависи изцяло от вас.

 

Цена: 1,50 лв.


Изтегли играта от Google Play Store

 


 

SNIPP3T (iOS)


sSNIPP3T (произнася се Snippet) е приложение за новини, свързани с известни личности. Създадено от Microsoft Corp., то събира информация от целия интернет и я слага на едно място, за да може да ви покаже живота на любимите ви знаменитости.

Интересното в случая е, че SNIPP3T е налично само за iOS устройства, а за Android и Windows Phone все още няма. Но скоро и това ще се промени.

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли играта от iTunes


 

Mindie (iOS)


sДобавете музика към видеоклиповете си и направете страхотните моменти още по-запомнящи се. Mindie е напълно безплатно и е изключително лесно за използване.

Направете свое собствено музикално видео сега!

1. Запишете видео

2. Добавете любима песен (на разположение са 10 милиона + песни)

3. Споделете директно към най-добрите си приятели или последователи чрез Facebook и Twitter.

Цена: Безплатно


Изтегли играта от iTunes

 


 

Caledos Runner


sЕдно от най-новите и приятни приложения за тичане за Windows Phone е тук. Вдъхновено от най-добрите интерфейси на Microsoft и Nokia, Caledos Runner ви дава уникално потребителско изживяване на вашия смартфон.

Следете фитнес заниманията си, останете мотивирани и се забавлявайте.

- Вижте подробни статистики за вашето темпо, изминато разстояние и време. Всичко изглежда много добре на големия и лесен за четене интерфейс.

- Проследявайте сърдечната си честота със Zephyr Bluetooth HxM Heart Rate Monitor.

- Получавайте гласови статистики и информация за напредъка ви през вашите слушалки благодарение на вградените аудио сигнали на английски, френски, немски, испански, италиански, китайски, полски, португалски и руски език.

- Слушайте и контролирайте вашата музика, докато спортувате.

 

Цена: Безплатно


Изтегли играта от Windows Phone Store

 


 

How to Tie Knots


sАко някога сте се чудили как да направите здрав възел и не сте имали подръка бърз начин да научите това, то сега с приложението How to Tie Knots ще постигнете целта си. Приложението ще бъде вашият личен асистент, с който ще направите всеки възел.

Налични са над 40 основни възли. Научете нови типове или опреснете паметта си с тези, които вече знаете. След като сте изтеглилите приложението, те ще бъдат подръка в мобилното ви устройство където и да сте, без нужда от интернет връзка. Анимираните инструкции няма да ви позволят да се обърквате и ще правите възел след възел без усилие.

 

Цена: Безплатно

Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store