Over


sOver е приложение за добавяне на артистичен текст във вашите снимки. Приложението е проектирано за насърчаване на креативността. Over предлага стандартни и поръчкови шрифтове в съчетание с елегантен дизайн, лесни за използване функции, както и незабавна възможност за споделяне.

 

 

 

Цена: 1,50 лв.  

Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Handy Photo (Android, iOS)


sОбичате ли творческото редактиране на снимки?

Handy Photo е приложение, предназначено за тези от вас, които имат силна страст в редактирането на снимки. Handy Photo е перфектният избор, когато става въпрос за коригиране и подобряване на снимки от всички възможни ъгли.

Осъществявайте тонални и цветови корекции. Подобрявайте общия външен вид на вашите снимки, като извършвате масови или частични тонални и цветови корекции в тях. С няколко докосвания може да превърнете вашите снимки в ярки и живи произведения на изкуството.

Ретуширайте снимки с максимална лекота. Премахвайте нежеланото съдържание от вашите снимки. Мобилното редактиране на снимки никога не е било толкова бързо и лесно.

 

Цена: 1,50 лв.

Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Directr (iOS)


sDirectr е най-лесният начин да създадете страхотно видео или дори филм с вашия iPhone (а скоро и с Android устройство). Уникалният процес на създаване на филмови произведения ви помага лесно да направите страхотни видеоклипове, които ще развълнуват всички около вас.

Методът, който използва Directr, улеснява създаването на филми от мобилни устройства, независимо дали хората имат достатъчно опит в тази сфера. Directr осигурява инструменти за целия процес на създаване, включително Storyboarding, добавяне на фонова музика, субтитри и др.

 

Цена: Безплатно

Изтегли приложението от iTunes


 

Ultratext (iOS)


sUltratext  е "най-доброто ново приложение" в 11 страни. Но защо?

Защото това приложение е Ultra-бързо и Ultra-колоритно. Докоснете, за да създадете най-бързите GIF съобщения. 100% безплатно!

Текстовите съобщения са скучни: проявете творчество и изпратете ultratext.

Изключително бързо и забавно: изпратете Ultratext GIF съобщение за под пет секунди!

Ярки цветове: Ultratext автоматично избира цветове за вашето съобщение! Може да избирате и индивидуален цвят.

iMessage: Ultratext GIF съобщенията са проектирани да изглеждат страхотно и в iMessage.

Възможност за добавяне на селфита.

 

Цена: Безплатно

Изтегли приложението от iTunes


 

Bing Спорт


sС приложението Bing Спорт сте винаги информирани за спортовете и отборите, които ви интересуват. Създадено за Windows Phone, приложението „Спорт“ предоставя бърз достъп до любимите ви спортове и отбори. Плъзнете в съдържанието на приложението за преглед на топ заглавията, резултатите, програмите, класиранията, статистиката и още много информация за всички най-популярни спортове. Персонализирайте преживяването си и следете всички спортове и отбори, от които се интересувате най-много.

 Най-новата актуализация съдържа подробна спортна информация за

 NFL

NBA

EPL, Bundesliga, Serie A, La Liga, UEFA Champions League, Ligue 1, MLS, Brasileirao Serie A и много други футболни лиги

        - Персонализирани новини за любимите ви отбори и спортове

        - Персонализирана динамична плочка, показваща предстоящи, текущи и завършили мачове с любимите ви отбори

        - Възможност за следене на теми в Twitter относно популярни спортисти, топ събития, свързани с тях, и много други

 

Цена: Безплатно

Изтегли приложението от Windows Phone Store 


 

Authenticator


sПриложението "Удостоверител" генерира кодове за защита, които можете да използвате за защита на вашия акаунт в Microsoft. Можете да добавите вашия акаунт в Microsoft към приложението чрез сканиране на баркод или чрез ръчно въвеждане на таен ключ. Приложението въвежда генериране на стандартен за системата код за защита и може да работи също така с други услуги и доставчици. Можете да научите повече за защитата на вашия акаунт в Microsoft на сайта https://account.live.com/p

 

 

 

Цена: Безплатнo

Изтегли приложението от Windows Phone Store