Google ще забави въвеждането на поддръжка за безпроблемно превключване между различни езици в Google Now. Първоначално планирана за пускане в действие в рамките на следващите няколко дни, функцията бе отложена за по-късно това лято, заради откриването на някои грешки в последната минута.

"Поддръжката на мулти-езичност усложнява нещата и ние открихме някои грешки по време на последната фаза на тестване, преди да направим тази функция активна по подразбиране в Google Now", заяви говорителят на Google пред CNET, допълвайки, че активирането на функцията "се очаква да дойде по-късно това лято."

Както писахме миналата седмица, когато научихме за мулти-езична функция, тя ще позволи да на потребителите да си взаимодействат с Google Now на седем различни езика едновременно, така че те да могат безпроблемно да извършват търсения в приложението на един език, а в друго приложение на друг език. Това ще означава, че при активирана функция, няма да ви се налага да променяте езика за търсене от настройките на Google Now.

 

Виж още: Google изтегля Quickoffice, за да стимулира използването на Docs, Sheets и Slides