Приложения за Android:


Timer

timerTimer е семпъл и красив таймер за Android. Това е перфектният таймер - нищо повече, нищо по-малко. Тъй като времето не съществува само по себе си, а е продукт на определени последствия, искаме да ви представим колко просто, лесно и интуитивно се работи с него. Издържан в естетиката на Holo визията, той ще ви накара да погледнете на него като на нещо специално. 
Искате да направите 200 лицеви опори за по-малко от минута? Или да видите колко време може да ходите на ръцете си в два часа през нощта? Нуждаете се от 12 мин, 48 сек дрямка? Подготовка на реч пред Световния конгрес по философия? 
Всичките ви желания за измерване на времето са заповед за Timer! Използвайте го на своя телефон или таблет. Запазвайте неограничен брой таймери с вашите собствени етикети, за да ги използвате отново. 
За цялата ви работа и забавление и за всичко, което има значение.

Цена: 1,54 лв.

Връзка към приложението в Google Play


Runtastic Push-Up

rspsВашият личен фитнес треньор за правене на лицеви опори, който ви помага да постигнете перфектна гръдна мускулатура. Лесно ли се чупи физическа бариера от 100 лицеви опори само на 8 седмици? Или изглежда невъзможно за вас? Нека runtastic ви убеди в противното. С Runtastic Push-Up можете да постигнем тази цел. Ще бъдат мотивирани да ставате по-силни и по-издръжливи. Приложението е много добре структурирано и лесно за използване. Поставете мобилното си андроид устройство на пода, така че, когато правите лицева опора, то да се пада под лицето ви. Runtastic Push-Up ще започне да отброява броя им чрез докосване на екрана с нос или чрез сензора за разстояние, намиращ се в горната част на екрана. Не е пропуснат и гласовият асистент, който ще ви дава кураж и напътствия по време на упражненията. Успех!

Цена: Безплатно (Pro версията струва 2,92 лв.)

Връзка към приложението в Google Play 


InfiniteGAG (9GAG)

inf gagВашият ежедневен набор от безкрайно смешни снимки от супер популярния сайт 9GAG.com

Открийте лесно десетки хиляди снимки и колажи на хора от целия свят. Използвайте InfiniteGAG през свободното си време и се посмейте на воля. Приятен и елегантен дизайн, лесен управление, вход с акаунта ви от 9GAG.com. Споделяйте любимите си изображения в социалните мрежи Facebook и Twitter или ги изтеглете директно на андроид устройството си. В главното меню ще намерите категории Hot, Trending и Vote, както и възможност за достъп до индивидуални канали. Смехът е здраве !

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play


eBuddy XMS

emuddyxmsДобрите стари SMS-и бяха най-предпочитаният и евтин начин за текстова комуникация от мобилните ни устройства до ерата на смартфона и безплатния мобилен интернет. Днес приложенията за изпращане на текст са толкова много и толкова удобни, че нормалното изпращане на обикновен SMS е почти равносилно на изпращането на писмо в плик.
Представяме ви eBuddy XMS приложение, което ви дава пълна свобода за изпращане на всякакви текстови, видео, музикални и каквито още се сетите символи, знаци и емотикони. С него можете да създавате групови чатове, както и да търсите приятелите си по моментното им местоположение. Не пропускайте.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store

 


Any Send

anysendИзпращайте всякакъв вид файлове до другите Android устройства супер бързо и лесно с Any Send. Искате да споделите файл с приятел или колеги? Ок, просто изберете човека и файла и готово! Изпращането става автоматично, без да ви се налага да преминавате през десетки менюта и опции. Any Send работи с Wi-Fi и предоставя супер бърза скорост за пренос на файлове. Изпращайте видео, аудио, снимки, контакти и... всичко останало! Браво за труда на разработчиците. Заслужава си.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play 

Kobo eBooks

koboС четеца за книги Kobo за вашия Аndroid смартфон или таблет, прочитането на любимо произведение ще се превърне в едно страхотно преживяване. Изтеглете приложението и открийте милиони безплатни и ценово достъпни книги. Намерете всичко, което ви интересува - от най-новите хитове до популярна класика и световно признати бестселъри. Нека голямото четене да започне сега!

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


Calorie Counter

clcCalorie Counter е инструмент, с който ще следите количеството на калориите в храната, която ядете. Приложението е от съществено значение за хранителната ви култура и адекватното следене на нещата, с които се храните. То ще ви помогне лесно да следите теглото си и да изградите по добър график за упражненията си. Опциите, с които разполагате в Calorie Counter, са хранителен дневник за това, което ядете, дневник на упражненията ви с информация за изгорените калории, бар код скенер, бърза проверка на калориите и нитратите в любимите ви храни, календар за диетата ви, следяща функция за промените в теглото, бележник, в който да записвате напредъка, си и рецепти и идеи за здравословно хранене. Погрижете се за себе си още сега!

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


Last.fm

lfmПредставяме ви обновеното и супер полезно приложение за слушане на радиостанции Last.fm. За тези от вас, които сега научават за него, ето малко предистория. 
Музикалният уебсайт last.fm е основан във Великобритания през 2002 г. и е реализиран като своеобразна социална мрежа за слушане и споделяне на музика. Чрез различни плъгини и добавки и естествено след регистрация на сайта музиката, която слушате, ще се сортира чрез специална система, наречена Audioscrobbler. Тя ще създаде профил на музиката, която слушате, по жанр, предпочитания и т.н.
Приятелите ви, регистрирани в сайта, ще могат да видят какви песни слушате най-често и дори какво сте си пуснали в момента благодарение на споменатата по-горе система.
И тъй като благодарение на смартфоните интернет достъпът от която и да е точка е все по-широко разпространен, няма нищо по-лесно да инсталирате Last.fm и да продължите да се наслаждавате на любимите си парчета където и да сте.

Цена: Безплатно 

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


Group Me

gmeGroupMe е най-добрият начин да общувате с всички, които познавате. Това приложение е абсолютно безплатно, независимо дали говорите с група приятели, или пращате текстови съобщения до един човек. А най-хубавото от всичко е, че то работи на почти всеки телефон. С GroupMe вече е лесно да достигнете до всеки, по всяко време, навсякъде. Можете да направите своите планове със семейството си, да координирате действията си с колегите или просто да поклюкарствате с някои от най-близките си приятели. Мислете за това като за свой собствен Twitter. Или като за по-бърз и по-добър отговор електронната ви поща.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


Beautiful Widgets

bfwidКакто самото име подсказва, тук става дума за красиви притурки за вашето Android устройство. Повечето компании - производители на смартфони, като HTC, Samsung, Nokia и т.н. винаги са имали собствени интерфейси, с които целят да се отличават с нещо оригинално и красиво от конкуренцията. Приставките за час и време винаги са били на преден план при всички марки и първото нещо, върху което се спира погледът ни, са именно те.
Beautiful Widgets предоставя богат избор от приставки за час и време, плюс информация за дата, състояние на батерия, местоположение, както и преки пътища за активация на Wi-Fi, GPS, Airplane mode и т.н. Всичко това в красива опаковка и поднесено с вкус.
Неслучайно това прекрасно приложение присъства в класацията „Избор на редакторите“ и се радва на огромен успех в Google Play. Не пропускайте възможността да направите живота си още по красив с Beautiful Widgets.

Цена: 3,90 лв.

Връзка към приложението в Google Play

Приложения за iOS:


Pro Cam

procamProCam е проектирана да изглежда и да се усеща така, сякаш снимате с истински джобен фотоапарат. Интуитивният интерфейс предоставя безпрепятствен контрол до всички основни функции на камерата посредством виртуална въртяща се шайба с копчета за управление. Ориентацията в адаптивния интерфейс напълно подкрепя всички насоки за най-добрия потребителски опит. Лентата на състоянието показва избрани настройки на фотоапарата и статус на батерията.

С ProCam със сигурност ще забравите, че снимате с камерата на смартфон! Приятно ползване.

Цена: $1

Връзка към приложението в Apple App Store


Animation Desk™ (за iPad)

animdeskЕлате и се насладете на чертожната среда на истинските аниматори! Вашият изключителен инструмент за рисуване на анимация е пред вас и ви позволява да създавате анимации навсякъде и по всяко време.
Animation Desk™ е мобилно приложение, което позволява на всички потребители с iPad да създават ръчно рисувана анимация. Интерфейсът ви потапя в реалната работна среда на професионалните аниматори, които завършват всеки кадър на анимациите на специално изработеното бюро.
Всеки вече може да се наслади на създаването на свои собствени анимирани творби. Споделете вашите произведения с приятели във Facebook или качете анимациите в Youtube.
Animation Desk е сцената, на която ще прилагате вашата креативност и въображение. Открийте себе си! Сцената е ваша!

Цена: $5

Връзка към приложението в Apple App Store


Photo Slice HD

phslPhoto Slice HD ви помага да правите фантастични арт изображения чрез нарязване и редактиране на съществуващите снимки. Режете и сглобявайте всяка снимка както искате! Може да реконструирате отделна снимка или да се смесите няколко снимки парче по парче. Можете също така да украсят всяко парче с 59 стикери, 14 кадъра, текстовото поле, 33 фонове и 29 филтърни ефекти. Направете скъпоценни спомени от снимки на семейството, приятели, приятелки, домашни любимци, пътувания и др. Страхотно е, не пропускайте!

Цена: $2

Връзка към приложението в Apple App Store


Slices for Twitter

sltwSlices е прекрасен нов Twitter клиент за вашия iPhone и iPod Touch със страхотен иновативен дизайн, тонове подобрения и завидна скорост и отзивчивост при работа. Но Slices е много повече от обикновен Twitter клиент! Той е първото Twitter приложение в света, което ви позволява да разглеждате Twitter директориите по категория, лесно да следвате събития на живо, да управлявате потоците си информация, да маркирате любимите си линкове точно както в браузъра ви и да синхронизирате всичко, което правите, с уеб версията на Slices. Накратко Slices е един напълно нов начин да използвате Twitter. Успех.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


Songkick Concerts

sogkС приложението Songkick Concerts винаги ще сте в течение къде се намират любимите ви изпълнители и групи, без дори да търсите тази информация сами. След като инсталирате Songkick, то ще сканира наличната музика в устройството ви и автоматично ще извади полезната информация за вас. Създайте вашия личен календар с участия и концерти и бъдете истински фен, следящ всяка стъпка на любимците си.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store

Thumb

thРешителността е надценена. За секунди Thumb ще ви донесе бързи и забавни становища на други хора точно като вас. След още няколко секунди можете да върне на Thumb общността своя собствен поглед върху нещата. Общо взето, става въпрос за следното: чудите се дали нещо изглежда добре, дали е правилно, забавно, глупаво, интересно и т.н. и искате мнението на някой друг, но искате отговора веднага, и то по най-краткия начин. Thumb е точно това - хората, използващи приложението харесват или не харесват вашите неща с просто подаване на палец надолу, нагоре или чрез бутона „неутрален“. Реакциите могат да затвърдят решителността ви или - кой знае - може и да станете и по-нерешителни. Шегуваме се. Важното е да ви бъде забавно и да не взимате всичко прекалено на сериозно. Задавайте въпроси, давайте мнения и харесвайте публикациите на другите. Приятно ползване.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


9GAGR - Best client for 9gag

thЗа да не ни обвините в повтаряне (заради InfiniteGAG за андроид), държим да отбележим, че две еднакви приложения за достъп и разглеждане на снимки от популярният сайт за смешни колажи 9GAG.com няма при двете мобилни ОС, затова се постарахме да намерим достоен заместител и ето че той е пред вас. Характеристиките на приложението се припокриват с тези на InfiniteGAG и затова по добре да не преписваме дословно казаното в началото. Просто изтеглете 9GAGR за iOS и се забавлявайте с огромния брой супер смешни снимки и колажи, публикувани в сайта 9GAG.com!

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Apple App Store


Pinterest

thPinterest е социален сайт за споделяне на снимки от типа Pinboard. Услугата позволява на потребителите да споделят и управляват тематични изображения. Мисията на сайта е да свърже всички хора по света чрез интересни неща. Pinterest е място, на което потребителите имат възможност да колекционират снимки, видео и друго мултимедийно съдържание, организирано в т.нар. дъски (boards). На тези дъски се закачат снимки, видео и други материали, намерени в интернет. Чрез опцията PIN потребителят добавя в профила си намереното съдържание, категоризирано под формата на дъски. Има възможност да се следват други потребители, да се споделя и коментира, както и да се тагват потребители. Подобно на Twitter има възможност да се получава актуализация в реално време на редакциите на други потребители, които следите. Пиновете могат да се споделят във Facebook. Подобна е възможността и за Twitter. Приложението съчетава два от най-атрактивните елементи на социалните медии - визуално съдържание и споделяне на харесваното.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


WebMD Baby

wmdОтглеждането на бебе не е никак лесна задача. Малките сладки създания идват с огромни отговорности за родителите им. Ето защо всеки допълнителен помощник е от значение за здравето и спокойствието на пухкавите бебенца. С WebMD ще имате бърз достъп до отговори на въпросите, свързани със здравето на бебето. Разполагате и с опция да коригирате моментната възраст за по-адекватни отговори на въпросите ви. Бъдете поне с една крачка пред опасностите, дебнещи новородените през първите им и най-важни месеци. Не оставяйте нищо на случайността и бъдете подготвени с WebMD. Успех.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


Ecoute

thEcoute за iOS е алтернативен плейър, който ще използва съществуващата в устройството ви музика, за да ви я представи по един изчистен и елегантен начин. Удобният интуитивен интерфейс се използва лесно и в него е интегрирана опция за споделяне на любимата ви музика в Twitter и Last.fm. Можете да сортирате музиката си по: изпълнител, албум, композитори, жанр, плейлисти, компилации, парчета и подкасти.

Цена: $3

Връзка към приложението в Apple App Store


 

 

Тагове: