LVL (Android, iOS)

От SquareCube / Ertan Unver


sLVL е нов минималистичен пъзел, който съчетава 3D в 2D. В LVL трябва да мислите в 3D, докато решавате пъзели в 2D. Повечето от загадките на LVL не могат да бъдат решени, ако си взаимодействате с парчетата само от една страна. Tрябва да мислите за възможните решения, които включват подмяна на части по текущата повърхност и обратната й страна.

LVL има приятен минималистичен дизайн и предлага над 50 уникални нива със 150 + невероятни пъзела.

 

Цена: 4.99 лв.  Tiny Rails (Android, iOS)

От Tiny Titan Studios

 

сTiny Rails е игра, в която ще можете да създадете своя мечтан влак. Персонализирайте влака си, докато отключвате нови станции, превозвате пътници и търговски доставки по целия свят. Превърнете се в железопътен магнат и пътувайте ден и нощ през уникални места.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)1979 Revolution: Black Friday (Android, iOS)

От iNK Stories


с1979 Revolution: Black Friday се основава на реални истории от Иран между 1978 – 1981 г. В тази кинематографично-приключенска игра вие ще разполагате само с две оръжия: фотоапарат и морал. Можете да играе като фотожурналиста Реза, който се намира между двете противоположни страни на революцията. Съдбите на хората около вас зависят от избора ви.

За разлика от всичко, което сте играли преди, 1979 Revolution потапя играчите в един „документален филм“ и игра, за да изпитате нови усещания от едно наелектризиращо приключение.

 

Цена: 10.99 лв.Fieldrunners Attack! (iOS)

От Subatomic Studios, LLC


сДръжте се - всепризнатата Fieldrunners серия се завръща. Съберете най-добрата армия, докато се борите да изградите империята си, и покорете съперниците си по цял ​​свят. Набирайте нови герои, войници, добавете отбранителни структури и управлявайте ресурсите си. Създайте непробиваема крепост, завладявайте нови територии и участвайте в мултиплейър схватки.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Catch the Bus (iOS)

От Tiny Games


сСлучвало ли ви се да сте толкова нетърпеливи да се приберете у дома, но да сте от другата страна на улицата, а единственият автобус, който ви върши работа, да тръгва от срещуположната спирка? В този случай има само едно нещо, което можете да направите: да тичате след автобуса с надеждата той да спре!

В Catch the Bus ще правите именно това - ще тичате след автобуси в различни градове и в различни режими. Ще трябва да избягвате кафе маси, телефонни кабини, хипстъри, странни хора и много други препятствия. И не забравяйте да консумирате енергийни напитки, които ще ви помогнат да преодолеете най-трудните препятствия. Отключвайте нови градове и странни герои и се забавлявайте!

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)minimize (iOS)

От BorderLeap


сMinimize е красива игра, която изисква от вас далновидност. Играйте си с гравитацията в над 100 цветни нива. Всяко следващо е изградено върху своя предшественик. Приятната музика ще ви потопи още повече в това минималистично приключение.

 

 

 

 

Цена: 2.99 евро 

 


 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Tech

Фотографската чанта на People of Sofia и любовта към портретите

2 | Преди 5 ч.