I Love Hue (Android, iOS)

От Zut Games Ltd


sI Love Hue е пътуване в цветния свят на възприятията. Пренареждайте цветни мозайки, за да направите перфектно преливащи се цветове. Осигурете си ежедневна доза визуално спокойствие с играта I Love Hue.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)  

 


        

Fire Emblem Heroes (Android, iOS)

От Nintendo Co., Ltd


sПризовете герои от цялата вселена на Fire Emblem, за да участвате в епични битки. Усъвършенствайте уменията на героите си и ги отведете до нови висоти. Това е вашето приключение. Fire Emblem е нещо, което не сте виждали преди!

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Slang N' Friendz (Android, iOS)

От Edwin Benton


sSlang N' Friendz е игра, зад която стои рап изпълнителят Ludacris. В нея ще печелите точки, нареждайки жаргонни думи.

Форматът и правилата са подобни на традиционните мултиплейър игри с думи, но сега можете да играете с често използвани думи, които не са стандартно присъстващи в речника, известни като жаргонни.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Felis: Save all the cats (iOS)

От Jose Diaz


sFelis: Save all the cats е игра, в която ще влезете в ролята на спасител на котки. Освобождавайте ги от капаните им и те ще ви следват. Трябва да ги отведете на безопасно място. Борете се срещу злите същества, решени да откраднат вашите възлюбени котки!

 

 

 

Цена: 3.99 евро

 


Book of Unwritten Tales 2 (iOS)

От FISHLABS


sВсеки свят се нуждае от своите герои. Присъединете се към Уилбър, Иво, Нейт и Критер в едно приключение, пълно с чудновати герои и попкултурни препратки в света на Aventásia. Помогнете им да изпълнят съдбата си. А тази съдбата все още не е написана.

 

 

 

Цена: 4.99 евро

 


Missileman (iOS)

От Shinnosuke Ohashi


sMissileman е високоскоростна игра, в която ще влезете в ролята на Човека ракета. Очакват ви 16 предизвикателни нива, в които ще се стремите да стреляте по врагове, да печелите точки и да се биете срещу предизвикателни босове.

 

 

 

 

Цена: 2.99 евро

 


 

Тагове: