Hidden Folks (iOS)

От Adriaan de Jongh

 

sHidden Folks е игра, в която ще трябва да търсите скрити хора в ръчно изрисувани, интерактивни, миниатюрни пейзажи. Докоснете обект за подсказка и открийте достатъчно хора, за да отключите следващата зона.

 

 

 

 

Цена: 3.99 евро

 


 

Evergrow (iOS)

От Imagility S.L.

 

sEvergrow е пътуване през мъглявини и черни дупки. Трябва да опознаете една жизнена вселена, докато откривате скрити съкровища и разкривате древни артефакти в това визуално съблазнително приключение. Evergrow има изключително приятна физика и мултитъч механика.

 

 

 

Цена: 2.99 евро

 


 

Causality (Android, iOS)

От Loju

 

sCausality е игра, която ще ви позволи да манипулирате времето, за да промените курса на събитията и резултата от тях.

Действието се развива в непознати космически дестинации и главни герои са корабокруширали астронавти. Вашата мисия е да помогнете на астронавтите да избегнат различни опасности. Ще се сблъскате с предизвикателства, ще пътувате във времето, ще си сътрудничите с минала версия на себе си и ще разрешавате парадокси.

Всички нива представляват кратък но опасен момент във времето. Всяко отделно ниво завършва с успешното навигиране на астронавта до маркирания изход, съвпадащ с цвета на съответния астронавт, и всичко това в зададения прозорец от време.

 

Цена: 4.59 лв.

 


 

PepeLine (Android, iOS)

От Ashot Balasanyan

 

sPepeLine е проста и много пристрастяваща 3D пъзел игра. Предизвикайте мозъка си и сменяйте плочките с пръсти, за да решите всеки пъзел.

Pepe & Line са се изгубили в един магически свят. Помогнете им да намерят своя път и да се съберат, за да изследват разнообразието на невероятните места в тази уникална игра!

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

Gravity Galaxy (Android, iOS)

От PixelByte

 

sGravity Galaxy е игра, в която ще пътувате в Космоса на път към Земята, избягвайки огнени звезди и чужди лазери. Решавайте предизвикателни пъзели и събирайте различни награди. Тествайте рефлексите си и впрегнете силата на гравитацията, за да долетите обратно вкъщи.

Gravity Galaxy е снабдена с много нива, предизвикателства и зони, включително и вълнуващи бонус нива, където можете да отключвате нови кораби, пътеки и цветове.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

Mascot Dunks (Android, iOS)

От Crimson Pine Games

 

sВ Mascot Dunks ще дриблирате, ще скачате и ще правите забивки в баскетболния кош! Сложете любимата си униформа и правете луди забивки! Забавлявайте се с 31 уникални маскота и изпълнявайте някои от 25-те уникални скока и забивки в баскетболния кош.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

  

 

Тагове: