Mafia III: Rivals (Android, iOS)

От 2K


sПоемете контрол над Ню Бордо в Mafia III: Rivals! Чисто новата RPG игра на 2K ще ви пренесе в един свят на насилие в мафиотската вселена. Превърнете се в мафиотски шеф и съберете своето престъпно семейството. Дайте на вашите герои оръжия, предмети, превозни средства и се наложете над местния бизнес в града.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Bubble Island 2: World Tour (Android, iOS)

От wooga


sОткрийте защо над 90 милиона фенове обичат Bubble Island. Използвайте уменията си, за да печелите точки в изцяло новата игра на wooga. Създавайте зашеметяващи верижни реакции.

 Очакват ви нови пъзели по целия свят с вашия герой Рико - миещата мечка. Запознайте се с готини приятели от цял ​​свят, като г-н Уонг, пандата от Хонконг, Виолет, пудела от Париж и най-известния пеликан на Сан Франциско.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Dan The Man (Android, iOS)

От Halfbrick Studios


sDan The Man ще ви върне в света на Nintendo 64, където ви очакват аркадни битки, нови костюми и много оръжия. Защитавайте се от супертрудни босове, докато се забавлявате.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Jade Empire: Special Edition (iOS)

От Aspyr Media, Inc


sJade Empire: Special Edition е уникална комбинация от бърз екшън с бойни изкуства и RPG елементи. Всяко решение се основава на репутацията ви. Влезте в ролята на майстор на бойните изкуства и набирайте последователи за вашата кауза.

Очакват ви очарователни герои в един графично красив, фантастичен нов свят, вдъхновен от митове и легенди за древен Китай.

Зловещи събития нарушават хармонията в изолирано училище по бойни изкуства. Изправете се срещу престъпници, зли магьосници и демонични превъплъщения.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Super Powerboy (iOS)

От Super Powerboy Limited


sНашественици са нахлули на нашата планета с дяволски план да ограбят Земята! Единственият, който може да ги спре, е Super Powerboy. Но той не може да се справи сам. Ще трябва да му помогнете да защити нашите ценни природни ресурси от тези планетарни пирати.

 

 

 

 

Цена: 1.99 евроPirates War - The Dice King (Android, iOS)

От  Idiocracy, inc


sPirates War - The Dice King е увлекателно приключение, в което ще строите крепости, ще се борите с пирати, ще завземате нови земи и ще се опитвате да станете най-добрият от добрите.

Можете да нападате врага пряко или да използвате по-дефанзивна стратегия и да укрепвате вашите крепости срещу нахлуването на врага. Създайте свой собствен пиратски екипаж, за да станете по-силни.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)