Ignatius (Android, iOS)

От Sons of welder / Robert Grzybek


sIgnatius е атмосферно пъзел приключение с интересна история. Играта и нейната визуална форма ще ви напомнят за старите неми филми. Графичният дизайн на Ignatius е уникална комбинация от различна естетика - ръчно рисуване, ноар, ретро, ​​ар деко и дори стийм-пънк елементи. Играта е украсена с музика и интересен фон.

Ignatius ще ви отведе в един нереален, черно-бял свят, където ще влезете в ролята на момче, което води малко скучен монотонен живот. Една лунна нощ се случва нещо неочаквано, нещо, което обръща живота му с главата надолу. Той се сблъсква с мистериозен театрален режисьор на име Виго, който го вкарва в една странна филмова реалност. Задачата на играча е да избяга от тази реалност.

В играта ще бъдете изправени пред препятствия от логически и аркаден вид. Ще срещате странни същества и ще се озовавате на интересни места.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)     
     

 Jungle Adventures (Android, iOS)

От Fox Games Studio / dao thanh


sJungle Adventures е супер приключение с търсене на съкровище в джунглата. Вашият герой Zog намира древна карта в склада на дядо си, което го кара да тръгне в търсене на съкровище. Помогнете на Zog да скача, да тича през джунглата, да събира скъпоценности и да се справя с босове.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Asterix and Friends (Android, iOS)

От BANDAI NAMCO Entertainment Europe


sСъздайте свое собствено галско село в света на Asterix. Обединете усилията си с приятелите си и създайте мощна гилдия, за да отвърнете на удара на римската армия. Решавайте забавни и предизвикателни куестове, като същевременно си проправяте път през римските легиони и лагери, за да стигнете до Египет с Астерикс, Обеликс, Догматикс и други нови и класически герои!

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)DJ Music Crush (iOS)

От Zhihou Li


sDJ Music Crush е нов тип музикална аркадна игра. Следвайте ритъма на музиката, за да премахвате блокове по пътя си. Сложете слушалки и започвайте да играете! Сигурни сме, че ще се изкефите на DJ Music Crush.

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)The Virus: Cry for Help (Android, iOS)

От popclaire UG


sЕдин цял град принадлежи на мъртвите! Един опустошителен вирус е превърнал хората в безмозъчни чудовища. Хана е оцеляла и сега тя се бори за живота си. Вие ще получите „телефонно обаждане“. Използвайте смартфона или таблета си, за да общувате с Хана. Помогнете й и може би това ще е достатъчно, за да спасите всички останали.

Вие ще определяте хода на приключението - в реално време. Хана често ще ви изпраща текстови съобщения. Вашите отговори могат да променят всичко. Тривиалните решения могат да имат удивително въздействие върху развитието на историята.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Dancing with the Stars (iOS)

От Donut Publishing


sС официалната игра Dancing With The Stars ще влезете в ролята на професионален танцьор, който ще трябва да решава различни пъзели всяка седмица, за да се изкачва в класацията.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)