Zombie Anarchy: War & Survival (Android, iOS)

От Gameloft


sИмате ли каквото е необходимо, за да оцелеете в ада на Земята? Стартирайте отчаяна борба за оцеляване в апокалиптичния свят, изпълнен със зомбита. Съберете оцелелите на ваша страна и се обединете срещу безмилостните нападатели - и живите, и мъртвите.

Претърсете града, за да намерите други оцелели. Трябва да направите каквото е необходимо, за да оцелеете в тази апокалиптична битка.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)
          

PinOut! (Android, iOS)

От Mediocre AB


sPinOut е надпревара с времето в непрекъснато пътуване през мистериозни каньони с пулсиращи светлини. Очаква ви класическа пинбол механика с аркаден стил.

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Gear.Club (iOS)

От Eden Games Mobile


sGear.Club ще ви даде усещане за реалистично рали състезание със симулации на задвижващи системи, аеродинамика и други. Вие ще се конкурирате на живо с вашите онлайн приятели и врагове в шампионати и събития.

Gear.Club предлага пълен набор от опции за надграждане на колите. Играчите могат да събират, усъвършенстват и персонализират своите красиви екзотични автомобили, включително двигатели и интериор.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Make More! (Android, iOS)

От Fingersoft


sДобре дошли в завода, където можете да получите максимална печалба на гърба на вашите трудолюбиви служители! Вече сте собственик на фабрика и е време да увеличите производителността й. Успех!

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Evil Dead: Endless Nightmare (Android, iOS)

От Boomdash Digital Ltd


sEvil Dead: Endless Nightmare е смразяваща игра с авангардна 3D графика и саундтрак. Пригответе се да бъдете потопени в ужаса на „Злите мъртви“! Ще имате на разположение оръжия като резачка или пушка, с които ще трябва да отблъсквате враговете си. Избягайте от хижата и оцелявайте в гората.

Събирайте кървави капчици, надграждайте оръжията си и се подгответе за битка със злата вещица.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Zombie Farmer (Android, iOS)

От PlayWay


sZombie Farmer е забавна игра, в която ще контролирате един зомби фермер, който трябва да улови яйцата на своите зомби кокошки.

В същото време зомби червеи атакуват градината ви и трябва да се справите с тях. Опитайте се да овладеете хаоса и да докажете, че сте добър зомби фермер.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

Тагове: