Plants vs. Zombies Heroes (Android, iOS)

От Electronic Arts


sОт създателите на Plants vs. Zombies 2 и Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, Plants vs. Zombies Heroes е следващата голяма игра в епичната битка между растения и зомбита.

Съберете мощни герои и създайте отбор за битка. За първи път в историята на играта ще можете да играете и като растения и като зомбита.

Пътувайте през вселената на PvZ Heroes. Всяка екшън схватка ще ви отвежда на все по-живописна карта. Изправете се срещу предизвикателни босове, използвайте различни стратегии и побеждавайте.

Тествайте вашия отбор и участвайте във вълнуващи мачове в реално време.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)          

Puzzlepops! Trick or Treat (Android, iOS)

От Layton Hawkes


сPuzzlepops е по-предизвикателна от всякога. Плъзгайте различни вкусни неща към зададените цели, в правилната последователност. Но внимавайте за прилепи, вампири, призраци и други.

Решавайте сложни Хелоуин пъзели.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Best Fiends Forever (Android, iOS)

От Seriously


сПригответе се за едно много голямо приключение с много малки герои! Best Fiends Forever е игра, в която ще трябва да смажете черните охлюви, които се изправят на пътя ви. На помощ имате верни приятели, които ще ви помогнат да елиминирате всички врагове. Симпатични насекоми ще са част от арсенала ви, когато играете.

Best Fiends Forever е едно цветно и забавно приключение, в което бързината и точността ще са ви нужни.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Mini Metro (Android, iOS)

От Dinosaur Polo Club


сMini Metro е игра, в която трябва да планирате метрото на разрастващ се град. Чертайте линии между спирките и пуснете влаковете си по тях. Стремете се пътищата да са оптимални и ги променяйте, когато се откриват нови спирки. Решавайте къде и как да използвате ограничените си ресурси. Колко дълго ще можете да поддържате функционирането на метрото?

• Градът се разраства по случаен начин, така че всяка игра е различна;

• Включва единадесет истински града, които ще изпитат уменията ви за планиране;

• Получавате разнообразни подобрения, с които да развиете мрежата си;

• Включва нормален режим за бързи игри, в които получавате резултат за класация; както и предизвикателен екстремен режим;

• Състезавайте се срещу играчи от цял свят в ежедневните предизвикателства;

• Включва режим за далтонисти, както и нощен режим;

• Включва адаптивно озвучаване, записано от истинско метро и обработено от Disasterpeace.

 

Цена: 9.79 лв.

 


Trolls: Crazy Party Forest (Android, iOS)

От Ubisoft


сВреме е за най-голямото и най-лудото парти за всички времена! Създайте едно страхотно село за троловете, а след това организирайте най-готините тематични партита с любимите си герои от Trolls на DreamWorks.

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)The Bug Butcher (Android, iOS)

От Noodlecake Studios Inc


сThe Bug Butcher е интензивна игра, в която ще стреляте в един 2D свят, където времето и бързите рефлекси са от първостепенно значение за вашето оцеляване. Геймплеят е изключително опростен и лесен за усвояване. Ще разполагате с ареснал от оръжия, с които да унищожавате врага.

Вие сте Хари, войник, който е попаднал на футуристично изследователско съоръжение на планетата Zoit. Мисията на Хари е да оцелее и да защити учените, които са затворени в това съоръжение.

 

 

Цена: 8.39 лв.

 


 

Тагове: