FIFA Mobile Football (Android, iOS)

От Electronic Arts


sДа играете футбол на мобилно устройство никога не е било по-вълнуващо! В новата FIFA Mobile ще създавате и управлявате ваш отбор. Очаква ви напълно нов дизайн и геймплей, предназначен специално за мобилни устройства.

Ще играете в над 30 лиги, с 650 реални отборa и 17 000 реални играчи! Управлявайте вашия отбор правилно и вдигнете рейтинга на играчите, за да подобрявате играта си. Избирайте тактика преди всеки мач, за да побеждавате винаги.

Важно: FIFA Mobile! изисква постоянна интернет връзка. А тук можете да прочетете нашето ревю на FIFA 17 за PlayStation 4.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението) 

 


        

Mushroom Wars 2 (iOS)

От Zillion Whales


sMushroom Wars 2 е нова и подобрена версия на познатата ни екшън стратегия в реално време с гъбки. Създайте вашата армия, поставете гъбки на стратегически места и защитавайте своите позиции. Очаква ви и мултиплейър режим или предизвикателни кампании за един играч.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Overlap: Spatial Reasoning (iOS)

От DONOPO


sOverlap е малка игра, която ще подобри вашето пространствено мислене. Целта ви е да запомните реда на формите, които ще се появят на екрана и след това да изберете точната последователност. Очакват ви 54 нива със забавления.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Agatha Christie - The ABC Murders (Android, iOS)

От Anuman


sВашето оръжие е вашето знание. Вашата съобразителност ще бъде поставена на сериозно изпитание в Agatha Christie - The ABC Murders!

Това е приключенска игра, адаптирана от класическия роман на Агата Кристи. Играчът се въплъщава в известния Еркюл Поаро в приключение, пълно с мистерии. За пореден път частният детектив ще се изправи срещу мистериозен противник. Вие ще трябва да проучите много местопрестъпления в различни градове на територията на Обединеното кралство.

Бъдете наблюдателни и направете всичко възможно да разберете плановете на убиеца!

 

Цена: 13.99 лв.

 


NCIS: Hidden Crimes (Android, iOS)

От Ubisoft


sПрисъединете се към Гибс, Аби и останалата част от екипа на NCIS, за да разкривате престъпления, свързани с убийство и шпионаж в американския флот и морската пехота.

NCIS: Hidden Crimes ще ви вкара в едно вълнуващо разследване, за да разобличите една конспирация! Очакват ви епизодични приключения, търсене на улики на завладяващи места, разпити на заподозрени, арести и др.

Има 6 различни режима на разследване, 9 вида пъзели, включително наблюдение с безпилотен самолет, анализи с микроскоп и др.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Battle Skylands (Android, iOS)

От BAAD Games Studio


sДобре дошли в Battle Skylands! Бийте се с лидери в този магически пейзаж, издигнете своя крепост, която да защитава вашите граждани, и създайте могъща армия от герои. Планувайте атаки, направлявайте войските си и завладявайте острови.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

Тагове: