Just Pablo (Android, iOS)

От Slamdunk Network


sХумористични постове, свързани с българската действителност. Първоначално всичко започва от facebook страницата - Пабло Ескобар, която за нула време се превърна в най-активната българска facebook страница. Целта на това приложени е да даде доза хумор на потребителите му и в същото време да ги накара да се замислят за реалността, в която живеят.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)   

 


      

Nike+ Run Club (Android, iOS)

От Nike, Inc.


sNike+ Run Club ви дава всичко, което ви трябва, за да тренирате пълноценно. Бъдете мотивирани и получавайте експертно ръководство за всяко упражнение и дейност.

 

 

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Storyo (Android, iOS)

От StoryMatik Software, Unipessoal, Lda


sПотребителите на Storyo се намират в 170 страни по света и те са създали повече от половин милион истории. Storyo събира любимите ви спомени заедно в клипове, автоматично, от вашата слайдшоу колекция от снимки.

Независимо дали става дума за семейство, дрехи или домашните ви любимци, Storyo организира живота ви в колекция от спомени, каквато не сте виждали преди.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


MotoGP Live Experience 2016 (Android, iOS)

От Dorna Sports S.L.


sMotoGP Live Experience е единственото официално приложение, което осигурява аудио коментари на живо, 3D проследяване на всяка крачка на състезателите в MotoGP, информация за състезанията от Световното първенство по MotoGP и др.

 

 

 

 

 

Цена: 29.99 лв.

 


Wikipedia (Android, iOS)

От Wikimedia Foundation


sНамерете бързо факти или се гмурнете в новата версия на Wikipedia за iOS. С повече от 39 милиона членове на близо 300 езика любимата ви безплатна онлайн енциклопедия е в ръцете ви.

 

 

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Moji Maker (iOS)

От AppMoji, Inc.


sСъздайте свои собствени емотикони! MojiMaker ви позволява да направите свои собствени персонализирани емотикони. Изберете от хилядите забавни дизайни и без усилие създайте своя емотикон. Можете да създадете дори своя собствена емотикон клавиатура.

 

 

 

 

 

Цена: 0.99 евро