Google Allo (Android, iOS)

От Google, Inc


sGoogle Allo е интелигентно приложение за съобщения, което ви помага да кажете повече и да направите повече. Изразете себе си по-добре със стикери, драскулки и огромни емотикони и текст. Allo носи със себе си Google асистент, който ви позволява да отговаряте на съобщенията, без да въвеждате дори една-единствена дума. С времето Allo се научава да предлага отговори с текст и снимки. Приложението дори може да намери ресторанти за вас, да споделя видеоклипове и още.

Друга силна чертана Allo е криптирането от край до край. Вашите чатове ще са дискретни и ще можете да контролирате колко дълго да съществуват дадени съобщения.

 

 

Цена: Безплатно     

 


     

Google Trips (Android, iOS)

От Google, Inc.


sGoogle представи новото си приложение за екскурзии, с което ще ви улесни по време на вашите ваканции. Google Trips ви дава информация за места и дейности на базата на това, което е наблизо. То работи и в офлайн режим, за да не си създавате главоболия с роуминг такси.

Налична е и интеграция с Gmail за достъп до резервациите, които сте направили. Google Trips ще създаде удобни автоматични маршрути, дневни планове, предложения за неща за правене и всичко това безплатно.

 

 

Цена: БезплатноПодобрение на Дома (Android)

От Craft, Inc.


s„Подобрение на дома“ е приложение, в което ще споделяте вашите проекти за ремонт и подобрения в дома. Споделете вашите творения с общността, която обича да подобрява дома си.

Характеристики:

- Най-лесният начин да намерите проекти за подобрения в дома ви.

- Най-бързият начин да видите снимки на вече извършени ремонти.

- Вдъхновете се от други хора.

Намерете снимки, видео, съвети и идеи за вашия дом и градина. Направeте си сами ремонт на дома, кухнята, ВиК, електроинсталацията, боядисвайте, декорирайте и др.

 

Цена: БезплатноMoodnotes - Thought Journal / Mood Diary (iOS)

От Thriveport, LLC


sПодобрете вашето мислене и навици чрез иновативния подход на Moodnotes. То ви дава възможност да следите настроението си с течение на времето, да избягвате често срещани капани в мисленето, да развивате перспективи, свързани с благополучие.

Това приложение се основава на научно подкрепено съдържание от когнитивна поведенческа терапия и позитивна психология.

 

 

 

Цена: 3.99 евро

 


Healthy Vegetarian Recipes (iOS)

От Nibble Apps Ltd


sАко сте веган или възнамерявате да станете веган, приложението Healthy Vegetarian Recipes ще ви зарадва. В него ще намерите 80 сезонни вегетариански рецепти, всяка придружена от вдъхновяващи фотографии и лесни за следване инструкции стъпка по стъпка.

 

 

 

 

Цена: 3.99 евроiStudiez Pro (iOS)

От iStudiez Team


siStudiez Pro е уникално полезно приложение, което ви позволява лесно да управлявате всички видове графици, включително класически, редуващи се (A&B седмици), въртящи се и блок графици.

Вие не само можете да въвеждате най-често срещаните детайли, разбира се, но също така и да добавяте инструкции с цялата свързана информация, като работно време, принадлежност, телефонен номер и имейл адрес. Можете да добавяте и ваканционни периоди и дори да анулирате отделни класове в случай на изключителни събития. В допълнение можете да добавяте цветни етикети и икони.

 

Цена: 0.99 евро


 


 

Тагове: